S1LENCE Опубліковано: 24 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 НДІ "Перемичка", всього 7шт: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 24 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 НДІ "Перемичка", всього 7шт: Класс перемычки! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 24 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2016 І як надійно така перемичка? Зверху Над перемичкою піде армопояс який і розподілить все навантаження. Скільки часу чекаєте щоб перемичка висохла? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 НДІ "Перемичка" Доброго ранку. А як Ви їх піднімаєте??? Вага такої перемички в районі 100кг... І як надійно така перемичка? Скільки часу чекаєте щоб перемичка висохла? Перемичка надійна...Там арматуру закладено 3 ряди (8-12мм) з двох сторін... Часу потрібно рівно стільки, скільки написано на мішку з сумішшю (залежить від виробника та якості) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 Доброго ранку. А як Ви їх піднімаєте??? Вага такої перемички в районі 100кг... До 70 кг. Два нормальных мужика легко поднимут. Часу потрібно рівно стільки, скільки написано на мішку з сумішшю (залежить від виробника та якості) Не пишут там. Указывают в лучшем случае что после 28 дней прочносоть такая-то. Клей долго набирает прочность, а если блоки сухие, то очень долго. По хорошему, такие перемычки нужно делать с самого начала процесса кладки, как дойдет дело до них клей как раз наберет какую-то прочность. И смачивать регулярно. Брать их нужно острожно - только арматурой вниз. Я как то поторопился и взял неправильно, так у меня одна такая сложилась. Клей просто выкрошился при этом. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 І як надійно така перемичка? Зверху Над перемичкою піде армопояс який і розподілить все навантаження. Скільки часу чекаєте щоб перемичка висохла? Свою функцію виконує повністю. Там 3 штуки 12 арматури Добавлено через 1 минуту Доброго ранку. А як Ви їх піднімаєте??? Вага такої перемички в районі 100кг... Менше, руками піднемемо. Минулого року 2.4м ставили, а тут лише 1.8м 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jara Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 Брать их нужно острожно - только арматурой вниз. Я как то поторопился и взял неправильно, так у меня одна такая сложилась. Клей просто выкрошился при этом.А мені більше подобалось заробляти цементним розчином чим клеєм. Добавлено через 2 минуты І як надійно така перемичка? Зверху Над перемичкою піде армопояс який і розподілить все навантаження. Скільки часу чекаєте щоб перемичка висохла? Через 2 доби ставили(але заробляли цементним розчином) і я зразу по ній ходила(58 кг) і не розвалилась.:D Добавлено через 5 минут S1LENCE Ви молодці з батьком.Плануєте цього року накрити? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 (змінено) S1LENCE Ви молодці з батьком.Плануєте цього року накрити? Навряд чи... Поживемо, побачимо. Я б хотів до даху дійти до зими, дах взимку без проблем можна робити Змінено 25 липня 2016 користувачем S1LENCE 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 Піднімати арматуриоб вниз а на стіну теж так ставити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 Піднімати арматуриоб вниз а на стіну теж так ставити? А який сенс в арматурі зверху? 1 знизу вона при прогинанні перемички працює на розрив, а блоки на неї опираються. 2 зверху при прогинанні арматуру просто вирве з пазів і блоки виваляться. ;)Зберегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 25 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 Перша пішла: Відмітили вихід на 2.6м, або передостанній ряд: Кажете треба тандир? 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 25 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2016 У Вас який розмір блоку? З якого блоку робили перемички? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 Перша пішла: Відмітили вихід на 2.6м, або передостанній ряд: Кажете треба тандир? В мене мангал планується з каменю (він же і коптилка), але і тандир також дуже хочеться. Так що не завадить. Вітаю з першою перемичкою. Зберегти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 У Вас який розмір блоку? З якого блоку робили перемички? Блоки всякі різні - 6 видів. На фото в основному 300х250, перемички 300х200 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 26 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 І як товщ..30см.достатньо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 І як товщ..30см.достатньо? Для несучої конструкції достатньо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 26 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 Кажете треба тандир? Сам складешь;) Добавлено через 2 минуты Блоки всякі різні - 6 видів. На фото в основному 300х250, перемички 300х200 В мене більш десятка блоків є у залишку, та куча кутків із сіткою, маяків. Може тре буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 26 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 Для армопояс який пиріг планується? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 26 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 липня 2016 В мене більш десятка блоків є у залишку, та куча кутків із сіткою, маяків. Може тре буде. А які блоки є? Дійсно треба 5штук 600х200х200. Добавлено через 30 секунд Для армопояс який пиріг планується? 10см газоблок ззовні і сам армпояс 20х20. Все просто 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 ППС не буде між газоблоком і армопоясом? Я теж думаю брати для.зовнішніх стіни Д400 30см.товщ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jara Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 ППС не буде між газоблоком і армопоясом? Я теж думаю брати для.зовнішніх стіни Д400 30см.товщ. Погано читаєте тему.S1LENCE буде ще утепляти D150 20см)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 Якщо утепляти мінватою 10см. то ппс між газоблоком і армопоясом зайвий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 27 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 Якщо утепляти мінватою 10см. то ппс між газоблоком і армопоясом зайвий? А куди його там ще на блок 30см давати? Якщо Ви не фанат, який рахує мВт тепловтрат, то зайвий. На блок >35см вже можна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 27 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 Вчора змонтували всі перемички: Над центральним входом найбільша - 3шт 600х400х250 D400. Aeroc пише, що 33кг важить кожен блок. Прийшлось друга запросити, щоб втрьох її підняти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 27 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2016 А які блоки є? Дійсно треба 5штук 600х200х200. 200х300 ніби, а не 200х200. Вечером перегляну точніше кількість та розміри. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз