S1LENCE Опубліковано: 14 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2016 Дійсно, стрічку заглубляли нижще рівня промерзання. Зняли опалубку за вечір після тижневої сушки: За вчора і позавчора також встигли провести через фундамент труби водопостачання і каналізації. Сьогодні, можливо, дощ не дасть зробити гідроізоляцію, але поживемо - побачимо. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2016 Загідроізолювали фундамент: Рубероїд з Васильківського заводу клеїли на розтоплений бітум (150грн / 10кг) + відпрацьоване масло (20грн / 3л на найближчому СТО). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 15 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2016 Рубероїд з Васильківського заводу клеїли на розтоплений бітум (150грн / 10кг) + відпрацьоване масло (20грн / 3л на найближчому СТО). Ваня, а в чому необхідність клеїти. Що просто на клей/ розчин чи насуху під перший ряд стінового матеріалу не катить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2016 Ваня, а в чому необхідність клеїти. Що просто на клей/ розчин чи насуху під перший ряд стінового матеріалу не катить? Я думаю, що катить, але так і стики проклеєні тим же бітумом і вже він нікуди не дінеться при кладці 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 16 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2016 Що маслом мазали перед бітумом чи після? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 16 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2016 Що маслом мазали перед бітумом чи після? масло, судя по всему, внутри битума. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 17 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 Кашу маслом не испортиш- Добавлял Ваня, чтоб битум жиже был... И клеил, чтоб ветром не поздувало и комфортней было работать, а не бегать по участку собирать НАКОНЕЦ-ТО ПОГОДА НАЛАДИЛАСЬ, А ТО ДОЖДИ_ДОЖДИ Газик при жаре не забудь-те смачивать, ну Вы в курсе, вторая стройка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 По маслу вище все чудово розписали До газоблоку ще мінімум місяць часу (ще навіть продавця не шукав): потрібно зробити чорнову стяжку, а для цього потрібно зробити зворотню запипку фундаменту, а для цього потрібно викопати погреб. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 17 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 а для цього потрібно викопати погреб А для цього потрібно купити лопати:D. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 А для цього потрібно купити лопати:D. Це вже важче, ніж фундамент Ми лише зняли плодорідний шар, чекаємо улюблений тракторець JCB 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 17 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 я у форумчанина Legus- а купував газоблок....у ньго були найвигідніші умови.... не знаю як зараз... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2016 я у форумчанина Legus- а купував газоблок....у ньго були найвигідніші умови.... не знаю як зараз... Дякую за інформацію! Брав у нього взимку вату - теж було все чудово. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 19 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 червня 2016 Що за форумчанин ,можна координати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 21 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2016 Що за форумчанин ,можна координати? Шукайте нік Legus. А ми зняли чорнозем грунт, який жалко, з-під п'ятна забудови погреба: В теорії, витянутої землі має вистачити на зворотню засипку фундаменту і на утеплючий шар над погребом (50см над теперішнім рівнем землі). 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg8510 Опубліковано: 21 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2016 А ми зняли чорнозем грунт, який жалко, з-під п'ятна забудови погреба Правильне рішення. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 23 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2016 Горіх справді ожив: Але якось низько так гілки пішли, цікаво, як воно далі піде. По суті це моє перше вирощене дерево в житті буде З виноградом все по-різному. Почну з приємного Наш лідер - Хамелеон, повноцінний 2 рукави: Найвищий - Преображення, але лише 1 рукав: Тасон - 2 маленькі рукави: Майже такий же Юліан: І Юпітер, що отримує найменше сонця серед усіх: Був ще Аметист, але через дощі (ну і через брак досвіду) не вижив, відкопали - коріння все погнило. На його місці тепер ялинка, привезена сусідами із Закарпаття: Також на днях додавали рамки у вулики, бджоли трохи покусали, але було перевірено, що мені це не дуже страшно, що є дуже добре на майбутнє. І трошки будівельного. Проводимо електрику і інтернет в будинок: 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 23 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2016 Проводимо електрику і інтернет в будинок Іване, вітаю! Який і як плануєте прокладати кабель(в гофрі, трубі...)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 23 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2016 Іване, вітаю! Який і як плануєте прокладати кабель(в гофрі, трубі...)? Вітаю, Ігоре! Кабель ВВГнг 5х6 в трубу ПЕ 32мм. Автомат на будинок 25А. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 24 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Вчора ледве просунули таки кабель в 35м трубу... Використовували стальну проволоку 3мм, а в кінці вже пішла в хід і катанка 6мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Нипонял, я же вроде подписывался... S1LENCE, удачной стройки! По ореху заодно спрошу, тем более, что тут Positiff саженец курирует. Насеялся у меня возле забора орешек, сорт неизвестен, пока пол-метра в высоту. Не знаю что с ним делать. Место как бы не сильно подходящее, нужно пересаживать. Но если уж пересаживать, то по правилам, с подготовкой ямы и прочими делами. Но я не понимаю что из него вырастет. Когда пойдут первые плоды, боюсь, пересаживать уже поздно будет. Короче дилемма. Кто чего скажет? Добавлено через 2 минуты Про погреб не совсем понял. Он под сараем планируется? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 24 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 (змінено) По ореху заодно спрошу, тем более, что тут Positiff саженец курирует. Насеялся у меня возле забора орешек, сорт неизвестен, пока пол-метра в высоту. Не знаю что с ним делать. Место как бы не сильно подходящее, нужно пересаживать. Но если уж пересаживать, то по правилам, с подготовкой ямы и прочими делами. Но я не понимаю что из него вырастет. Когда пойдут первые плоды, боюсь, пересаживать уже поздно будет. Короче дилемма. Кто чего скажет? Я б садив щось відразу знаюче, а то тут 50 на 50. А чекати потрібно пару років. Так уже б новий відомий сорт би виріс Про погреб не совсем понял. Он под сараем планируется? Погреб окремо від всього Зараз лише яма 3.5х4.5x2.5м є. Ніяк не сфотографую... Змінено 24 червня 2016 користувачем S1LENCE Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Насеялся у меня возле забора орешек, сорт неизвестен, пока пол-метра в высоту. Не знаю что с ним делать. Старики говорят, чтобы орех хорошо рос и плодоносил, его надо 3 раза пересаживать. ;) Конечно на размер плодов и сорт это не повлияет, но на силу роста и общую урожайность должно. Хотя, в полевых условиях, никто таким не страдает. Если не понравится, можно будет привить на него какой-то другой сорт. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катерина Ш Опубліковано: 24 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Підписуююсь)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 24 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Погреб окремо від всього Зараз лише яма 3.5х4.5x2.5м є. Ніяк не сфотографую... Так а чего тогда народ в теме переживал что прохладно не будет? Если погреб в земле на достаточной глубине и с хорошей вентиляцией, УГВ низкий, то не вижу проблем. Защитить от талых вод, и все будет хорошо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 24 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2016 Так а чего тогда народ в теме переживал что прохладно не будет? Если погреб в земле на достаточной глубине и с хорошей вентиляцией, УГВ низкий, то не вижу проблем. Защитить от талых вод, и все будет хорошо. Та то інший форумчанин писав про свій погреб під будинком, то там казали, що може бути тепло. А у нас - я зараз більше хвилююсь чим погреб накрити. Плити перекриття, в теорії, не витримують, якщо зверху 70-100см землі буде Моноліт лити - дуже важке перекриття виходить... Є щось на думці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз