poisonik Опубліковано: 7 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2016 Ворота: Проем 3.5м Высота 2м Калитка 1м*2м. Обшивка с одной стороны профнастилом. Автоматика скорее всего came, для калитки также нужен замок. Объект находится в Броварском районе. Очень желательно чтобы оплату можно было делать сразу в валюте без привязок к курсам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poisonik Опубліковано: 14 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2016 Спасибо всем откликнувшимся. Поставщик найден. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 14 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2016 Спасибо всем откликнувшимся. Поставщик найден. дякую за Ваш вибір! приємно було познайомитися! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кефирчик Опубліковано: 27 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2016 дякую за Ваш вибір! приємно було познайомитися! Оогласите пожалуйста цену с установкой. Хочу понимать цену вопроса установки откатных ворот и калитки. Каков порядок цен. Задумываюсь о установке. Ранее покупал у Вас гаражные ворота. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2016 Оогласите пожалуйста цену с установкой. Хочу понимать цену вопроса установки откатных ворот и калитки. Каков порядок цен. Задумываюсь о установке. Ранее покупал у Вас гаражные ворота. Доброго дня! Я наберу Вас трохи згодом, треба поставити декілька запитань. телефон не мінявся, у кінці - 44? За повторне замовлення протягом року буде додаткова знижка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз