DENSTAN Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 Интересуют отзывы по данному приводу и его качеству. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 колись давно-давно, коли ще у каме не було дешевої гаражної автоматики, ставили ми на відкотні та на невеликі гаражні автоматику faac. 741-й двигун на відкотні, а d1000 - н агаражні. у всих була одна особливість - потребують стабільної напруги. тільки напруга падала до 190В, як автоматика працювати відмовлялася. а ще на відкотних у грозу вигоріли плати (3 поруч двигуна стояло). Нє, запобіжник теж згорів, Але разом з платою керування. тому - маєте стабільну напругу - можна ставити. інакше - краще каме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ComfortBezpeka Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Интересуют отзывы по данному приводу и его качеству. Щодо автоматики Faac 414 - це одна з кращих автоматик на розпашні ворота. Хороша якість за доступну ціну. Шириною воріт до 3 м,і вагою воріт до 500 кг на створку. З 2016 року вся лінійка розпашної автоматики FAAC комплектується оновленою платою E 045, яка має імпульсний блок від перепаду напруги ~ 90 ÷ 260В,містить usb виходи(можна переглянути останні 300 закритів та відкриттів воріт) , а також фотоелементи XP 20 BD,які мають систему систему Bus 2easy з кутом повороту 180 градусів,що є зручних коли стовбчики на які встановлюються фотоелементи є кривими) А також новинка SAFEcoder,які запам'ятовують початкове і кінцеве положення воріт і не потребують механічних упорів! Звертайтесь до нас,наш сервісний центр допоможе Вам у виборі автоматики,а також у її налаштуваннях! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tob77 Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Щодо автоматики Faac 414 - це одна з кращих автоматик на розпашні ворота. Хороша якість за доступну ціну. Шириною воріт до 3 м,і вагою воріт до 500 кг на створку. З 2016 року вся лінійка розпашної автоматики FAAC комплектується оновленою платою E 045, яка має імпульсний блок від перепаду напруги ~ 90 ÷ 260В,містить usb виходи(можна переглянути останні 300 закритів та відкриттів воріт) , а також фотоелементи XP 20 BD,які мають систему систему Bus 2easy з кутом повороту 180 градусів,що є зручних коли стовбчики на які встановлюються фотоелементи є кривими) А також новинка SAFEcoder,які запам'ятовують початкове і кінцеве положення воріт і не потребують механічних упорів! Звертайтесь до нас,наш сервісний центр допоможе Вам у виборі автоматики,а також у її налаштуваннях! Сам спросил - сам ответил :D За информацию спасибо, будем иметь ввиду. Добро пожаловать на форум 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ComfortBezpeka Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Сам спросил - сам ответил :D За информацию спасибо, будем иметь ввиду. Уточняли за автоматику FAAC 414,от і надали повну інформацію!))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tob77 Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Уточняли за автоматику FAAC 414,от і надали повну інформацію!))) Не поспоришь с вами :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ComfortBezpeka Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Не поспоришь с вами :D рекомендуємо FAAC!))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 а як тоді бути з тим, що про такі комплекти двигунів (414 kit) ні у італії, ні офіційні представники faac в Україні ніколи не чули. і з дуже високим ступенем ймовірності двигуни faac 414 - це витвір наших польських товаришів, завезений контрабасом через західний кордон вже нашими "товаріщамі". дайте мені посилання на сторінку товару на сайті faac. або ж на італійському, або на українському 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 а як тоді бути з тим, що про такі комплекти двигунів (414 kit) ні у італії, ні офіційні представники faac в Україні ніколи не чули. і з дуже високим ступенем ймовірності двигуни faac 414 - це витвір наших польських товаришів, завезений контрабасом через західний кордон вже нашими "товаріщамі". дайте мені посилання на сторінку товару на сайті faac. або ж на італійському, або на українському Забиваем в поисковик FAAC 414... и о чудо... сайт vorotnet, наши друзья с Ротелли))) Делаем выводы Какая теперь у них шестеренка))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Забиваем в поисковик FAAC 414... и о чудо... сайт vorotnet, наши друзья с Ротелли))) Делаем выводы Какая теперь у них шестеренка))) ну ти мені всю гру зламав!!! що ж ти думаєш, я е перевіряв в мережі інфу про ці двигуни? я ж хотів акуратно макнути, поступово, погратися як кішка з мишею. а ти - взяв і злопав одразу:-x 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andreychik19761 Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 Монтували такий привід десь 2 роки назад, клієнт купив його сам не то в Польщі, не то в Литві(точно не пам ятаю), пам ятаю тільки що з настройкою блоку довго погралися. До речі упори потрібні і на закриття і на відкриття!!! інакше порве сам себе. А коли відключити напругу не в закритому положенні, тоді веде себе неадекватно. Короче кажучи "класна" автоматика. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 30 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2016 ну ти мені всю гру зламав!!! що ж ти думаєш, я е перевіряв в мережі інфу про ці двигуни? я ж хотів акуратно макнути, поступово, погратися як кішка з мишею. а ти - взяв і злопав одразу:-x А я думал, что я один такой умный... Отдам орден "Шелкового умника":( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i-vorota Опубліковано: 10 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 Есть вопросы или сомнения по каким либо приводам фаак пишите в лс или на нашем официальном сайте в онлайн поддержку i-vorota.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз