Anya Zayka Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Продам настенную плитку Ceramika Konskie, коллекция Domenico, Green, в количестве - 3.7кв.м, цена 250грн/кв.м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_Ирина Опубліковано: 30 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2016 Добрый день. У Вас случайно нету остатков зеленого декора плитки Доменико? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anya Zayka Опубліковано: 31 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2016 Нет,только зеленая. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_Ирина Опубліковано: 6 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2016 Прошу прощения. Не могу найти декор к зеленой плитке. Если можете, дайте пожалуйста координаты магазина, где Вы покупали зеленую плитку - вдруг у них есть на остатке зеленый декор (на сегодня его уже сняли с производства). А если Вы выложили зеленую плитку без зеленого декора, может поделитесь дизайном (если можно с фото). Мне очень понравилась зеленая плитка, но без декора боюсь будет не сильно красиво. Думаю скомбинировать зеленую плитку с белой. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
G_Ирина Опубліковано: 13 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2016 Добрый день. У Вас еще есть плитка? Нам не хватило плитки доменико грин. Но мы находимся в Херсоне. Можете сбросить цену на пересылку, мы заберем всю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз