Zeland Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Осталось 8 мешков клея SILTEK T-83 Забирать на Петропавловской Борщаговке Предлагайте по чем готовы забрать в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vchernyuk Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Напишите за сколько готовы отдать, если это не секрет ), период покупки и условия хранения. за 500 грн, к примеру готов забрать. до оглашения цены буду первым в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 24 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Напишите за сколько готовы отдать, если это не секрет ), период покупки и условия хранения. за 500 грн, к примеру готов забрать. до оглашения цены буду первым в очереди. Отдать готов по 70 грн мешок. покупал две недели назад. партия свежая. хранится в отаплеваемом доме... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мойстрой Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 В эпицентре по 73 грн. epicentrik.info/ru/klei_dla_napolnoi_plitki_siltek_t83_25_kg_epicentr.htm Торг будет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 25 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 В эпицентре по 73 грн. epicentrik.info/ru/klei_dla_napolnoi_plitki_siltek_t83_25_kg_epicentr.htm Торг будет ? в епицентре его давно нет )) а на просторах интернета он по 105 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vchernyuk Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Отдать готов по 70 грн мешок. покупал две недели назад. партия свежая. хранится в отаплеваемом доме... так 500 грн которые предлагаю - это почти по 70 грн/меш. . отдаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 25 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 так 500 грн которые предлагаю - это почти по 70 грн/меш. . отдаете? за 560 отдам конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vchernyuk Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 И Вы таки хотите сказать, что мы с Вами не сторгуемся на каких то 60 гривен? подумайте, я все же настаиваю на 500 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 26 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 березня 2016 И Вы таки хотите сказать, что мы с Вами не сторгуемся на каких то 60 гривен? подумайте, я все же настаиваю на 500 увы но не сторгуемся) вчера забрали. темку можно закрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз