kenichka Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 Доброго вечора. Цікавить ось таке питання- за підняття бітумної черепиці на дах майстри беруть плату за це окремо, чи вже вона повинна входити у домовлену вартість. Як це правильно виглядає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sbudstroy Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 Доброго вечора. Цікавить ось таке питання- за підняття бітумної черепиці на дах майстри беруть плату за це окремо, чи вже вона повинна входити у домовлену вартість. Як це правильно виглядає? дОБРОГО вечора звичайно що ціна складається за все,все залежить від складності вашої покрівлі,якщо потрібен монтаж звертайтесь,допоможемо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kenichka Опубліковано: 22 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 дОБРОГО вечора звичайно що ціна складається за все,все залежить від складності вашої покрівлі,якщо потрібен монтаж звертайтесь,допоможемо дякую, що так швидко відповіли, але ви знаходитесь в Києві, а я 70 км від Львова. А ще наведу приклад з газоблоками- ціна одного 14 гривень( клали 60 м3), а за підйом блоків на 2 поверх мої хлопці рахували окремо, я думаю, що це всі так рахують, та й по першому поверсі такий пункт проплати був як рештовка з подачою блоків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sbudstroy Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 дякую, що так швидко відповіли, але ви знаходитесь в Києві, а я 70 км від Львова. А ще наведу приклад з газоблоками- ціна одного 14 гривень( клали 60 м3), а за підйом блоків на 2 поверх мої хлопці рахували окремо, я думаю, що це всі так рахують, та й по першому поверсі такий пункт проплати був як рештовка з подачою блоків. Перший раз таке чую)взагалі домовляються всі про ціну,дивлячись на будинок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kenichka Опубліковано: 23 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2016 Перший раз таке чую)взагалі домовляються всі про ціну,дивлячись на будинок Якщо я правильно вас розумію, якщо ми домовились з хлопцями, що м2 цих робіт буде коштувати 170 гривень- це сума без підшивки і водостоків( в нашому регіоні таку суму мені називали декілька бригад) то це все? або ще приклад - мурували верх комина обліцовочною цеглою- ціна 1 шт 3 грн, але сюди ще ввійшла сума за рештовку 200 грн і подачу 100 грн. То виходить що 128 цеглин мені поклали не по 3 гривні, а по 7,34 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2016 Доброго вечора. Цікавить ось таке питання- за підняття бітумної черепиці на дах майстри беруть плату за це окремо, чи вже вона повинна входити у домовлену вартість. Як це правильно виглядає? Відома національна будівельна розвага - витягти додаткові кошти. Якщо у вас середні розцінки, то вони 100% включають в себе всі необхідні роботи. Погодитесь - вам ще десяток пунктів додаткових придумають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vell67 Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Відома національна будівельна розвага - витягти додаткові кошти. Якщо у вас середні розцінки, то вони 100% включають в себе всі необхідні роботи. Погодитесь - вам ще десяток пунктів додаткових придумають. Розуміння ціни по домовленності включає обговорення всіх пунктів , а також видів робіт , які будуть виконуватись і їх оплати.Виконання робіт по організації і доставки матеріалів на будмайданчик, розвантаження і подачі в місце роботи відповідальність замовника. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Виконання робіт по організації і доставки матеріалів на будмайданчик, розвантаження і подачі в місце роботи відповідальність замовника. вам замовник гонти наверх подає? чи різноробочих наймає? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vell67 Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 вам замовник гонти наверх подає? чи різноробочих наймає? Замовник розраховується за виконану роботу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 27 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2016 Якщо я правильно вас розумію, якщо ми домовились з хлопцями, що м2 цих робіт буде коштувати 170 гривень- це сума без підшивки і водостоків( в нашому регіоні таку суму мені називали декілька бригад) то це все? Неправильно, 170 гривень это не сумма это цена, к которой может добавиться подрезка, укладка желобов, гребней, герметизация углов И ЕЩЕ ВСЕ ЧТО УГОДНО ПОКА У ВАС НЕТ СМЕТЫ где расписаны виды работ и итоговая сумма. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз