Evgenich Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 продам: - лампы LED L-600-6400-13 9W 220-240V 600мм; Евросвет - 75шт по 65 грн/шт - лампы OSRAM 18W L18W/765 220V - 12шт по 12 грн/шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 24 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Ап....................................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 25 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 + кабель ААВГ 4х10 - 100м по 10 грн/м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 28 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 ............................UP Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sovetnik Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 По 50 грн ледовые лампы какое то кол-во отдадите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 28 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 да как то очень уж дешево вы хотите... надо подумать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sovetnik Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 Все относительно. Я глянул 65 грн средняя цена для китайской лампы длиной 600мм. Евросвет чуть дороже , но чем она отличается от других ламп ? По моему типовая скидка в пределах магазинных акций. 50-40% скидка ну это уже да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 29 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 сколько ламп вас интересует? (я не сказал нет, я сказал, что подумаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
One_bok Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 + кабель ААВГ 4х10 - 100м по 10 грн/м Здравствуйте! какого завода продукция? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 29 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 Здравствуйте! какого завода продукция? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sovetnik Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 пока не спешите с ответом. Нужно 50 ламп. Соадрендаторы не слишком весело на сегодня отнеслись к покупке ламп. Кризис говорят. Хотя я пытался им обьяснить не сиюминутную выгоду, но однозначно стабильный выигрыш. Пока они чешут репу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
compania vnp Опубліковано: 31 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2016 Промкабель заказывает на разных Заводах.Маркировка на кабеле (например К86-катех) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 1 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2016 другой нет, по крайней мере не нашел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
One_bok Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Доброе утро! есть несколько моментов, которые хотелось бы уточнить: Данный кабель от какого завода? (я же маркировки не вижу!) 100м. одним целым куском или частями? кабель- б/у или новый? где находится (откуда забирать) ? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 4 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 завод производитель - не известен только целым куском новый, ниразу не б/у ул.Булгакова,12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
One_bok Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 (змінено) завод производитель - не известен только целым куском новый, ниразу не б/у ул.Булгакова,12 ОК. ставлю бронь на все 100м. сообщите контактный тел. (можно в личку) спасибо. P.S. сорри, сразу не обратил внимание тел. увидел Змінено 4 квітня 2016 користувачем One_bok Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
foros Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Я взял бы 50 м кабеля, вдруг кому-то тоже нужно будет 50м, так что имейте ввиду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз