HumanKM Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Власно кажучи питання по тому, як класти плитку, якщо приміщення велике - студія, і в ньому 3 контури і відповідно три плити розділені демпферною лєнтою. Бачив у двох людей проблеми, у одного ввесь час висипаються шви біля стику плит, у другого полопала плитка на стику плит, а в магазинах вона часто відпадає на тих же стиках. Якщо я хочу всю студію закласти плиткою - як уникнути перерахованих проблем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 21 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 (змінено) Мы сами справились с этой заморочкой, получилось вроде как не плохо. Нашим помощников в этом было вот это - мы в кафе себе делали. Даже сумели сэкономить,посмотрите, может вам чем-то поможет. це спам??? де там хоч щось про деформаційні шви теплого полу і укладання на них плитки??? рекламу мені непотрібно Змінено 22 березня 2016 користувачем Dr.Yura Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Как бы сделал я. Заливать стяжку целиком. А потом нарезать деф. швы согласно раскладки плитки. Как вариант нарезать новые швы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 21 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Как бы сделал я. Заливать стяжку целиком. А потом нарезать деф. швы согласно раскладки плитки. Как вариант нарезать новые швы. Ви не забули що в стяжці труба теплого полу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Вы же написали, что контура три. Я же не предлагаю резать стяжку где попало. Лучший вариант это фото процесса укладки трубы. Нет фото, тогда искать контура тепловизором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 Этот вопрос неоднократно освещался на форуме,у меня нет времени листать,просто просмотрите темку о стяжках за последние пару месяцев,там Пропеллер выкладывал вариант решения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 22 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2016 Вот с помощью этой штуки ekco.uaprom.net/p262661864-razdelitelnaya-membrana-dlya.html В техническом бюллетене есть схема как класть плитку на усадочные шов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 5 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2017 В мене на 48 квадратах ТП (студія) жодного шва не зроблено. 7 років політ нормальний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NevelTaras Опубліковано: 7 червня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2017 Мы объединили балкон с кухней, выбив балконный блок. Стяжка на кухне сделана застройщиком (без ТП), на балконе - сделали ТП, но демпферную ленту только по периметру балкона пустили. То есть, стяжка балкона с ТП к стяжке на кухне от застройщика примыкает просто, без каких-либо лент или швов. Каких проблем стоит ожидать после укладки плитки и есть ли возможность их избежать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз