Jarik Опубліковано: 9 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 Подошел к отделочным работам. Требуются в больших количествах сухие сштукатурные смеси типа Ротбанд или Кнауф НР Старт. Кто где покупает? Есть ли варианты дешевле Эпицентра? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 9 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 полуофф: это для ручного способа или механизированного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jarik Опубліковано: 9 липня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 для ручного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 9 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 ты писал где-то, что собирался делать механизированным... поэтому спросил. Не могу утверждать на 100% но кажись у КНАУФа политика единой цены... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jarik Опубліковано: 9 липня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 Собирался, собирался, да так и не собрался. Одни отказываются из-за малых объемов (им подавай от 1000 кв.), другие не хотят за город выезжать, у третьих - дорого. А у меня к тому же и электричества стационарного нет. Строюсь от бензогенератора на 3,5 Квт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 9 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 от 100 или от 1000?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jarik Опубліковано: 9 липня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 Сорри, очепятка. Конечно от 1000. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 9 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2007 Я просто тут организовываю подсобный минибизнес - механизированная штукатурка, интересуюсь так сказать.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gospel Опубліковано: 12 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2007 У кнауфа штукатурка для машинного нанесения стоит 27-30 грн за мешок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jarik Опубліковано: 12 липня 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2007 Вот поэтому я и спросил, какие есть варианты? Надо не мало, мешков 100. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 14 липня 2007 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2007 Я закупаю ротбанд по 38.50гр, а Нр старт редко идет, непомню но вроде цена 24гр, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana2007 Опубліковано: 17 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2007 Вот поэтому я и спросил, какие есть варианты? Надо не мало, мешков 100. Мы покупали в Киеве на Мета-Импекс, у них несколько складов по Киеву. Нам сделали хорошую скидку на объем (кроме штукатурки заказывали, гипсокартон и прочее). У них лучше заказывать с доставкой, т.к. на складах большие очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 17 серпня 2007 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2007 Я просто тут организовываю подсобный минибизнес - механизированная штукатурка, интересуюсь так сказать.... а можно подробнее про это мероприятие? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз