andrey_ka Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 2 години тому, Igor Mikhailov сказав: Хочу перший слой на грунт щебень вкласти і віброногою його туда "забить". Попитав у людей що возять сипучі будматеріали і вони сказали що мені і нафіг не треба гранітний щебінь, бери шлаковий щебінь. В деякій мірі я з ними згоден в плані ціни(у нас він приблизно нічого не коштує, біля 130-150грн/т). Чи краще взяти гранітний щебінь і не гратись з оцим всим? Без різниці що ви використаєте , головне щоб вібронозі було комфортно (не закопувалась у землю). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 3 часа назад, andrey_ka сказал: бери шлаковий щебінь Вибронога разнесет этот шлак в пыль... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня (змінено) 2 години тому, lastandr сказав: Вибронога разнесет этот шлак в пыль... Можливо , а може і ні , шлаком ще не доводилось ущільнювати. Це якщо між шлаком та ногою буде щось жорстке , а так думаю буде скоріш забивати цей шлак у землю. Тут головне щоб нога не грузла в землі ,щоб до підошви нічого н липло, і якщо шлак дасть таку можливість то чому б і ні. Змінено 29 червня користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor Mikhailov Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня Доброго дня. Почав стелити ЕППС на пісок і як оказалось - він кривий і пиріг не ідеально вирівняли. Тут запитання в чому, при стяжці ця вся історія придавится? Чи краще якось ЕППС закріпити до пирога? Не хотілось би потім перобляти все заново... Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 5 годин тому, Igor Mikhailov сказав: Доброго дня. Почав стелити ЕППС на пісок і як оказалось - він кривий і пиріг не ідеально вирівняли. Тут запитання в чому, при стяжці ця вся історія придавится? Чи краще якось ЕППС закріпити до пирога? Не хотілось би потім перобляти все заново... Дякую що вам мішає взяти правило і вирівняти пісок?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 7 годин тому, Igor Mikhailov сказав: Доброго дня. Почав стелити ЕППС на пісок і як оказалось - він кривий і пиріг не ідеально вирівняли. Тут запитання в чому, при стяжці ця вся історія придавится? Чи краще якось ЕППС закріпити до пирога? Не хотілось би потім перобляти все заново... Дякую У мене був дуже сухий верхній шар з минулого року. Тому я його пролив з шлангу, наступного дня пройшовся вібропитою. У дальному від входу кутку (у великій кімнаті по центру) зробив маленьку ямку в якій виставив лазерний рівень під подтрібний рівень піску. А далі совковою лопатою почав потроху шкрябати шар щоб промінь посунувся далі. Вийшло рівно. Тільки кривий ЕППС горбом випирав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 7 часов назад, Igor Mikhailov сказал: Почав стелити ЕППС на пісок Почему игнорируете технологию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor Mikhailov Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 40 хвилин тому, AndryG сказав: лазерний рівень Точно так же само зробив, але вийшло не ідеально. До 5-7мм перепади. Плюс під стінами бутовий камінь торчить, там взагалі бред якийсь виходить. Скоріше за все під стіною треба буде не 50-ку, а 30 ЕППС класти. Бухтить саме ЕППС бо він гвинтом. Пиріг вирівняв по лазеру +- рівно. Та і бухтить не кожен лист, а один із 10 грубо кажучи. Під ногами відчувається як він просідає трошки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igor Mikhailov Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 41 хвилину тому, SAN67 сказав: Почему игнорируете технологию? А де ігнорування технології? Другий чи третій пост в цій темі - один і один роблю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня 29 хвилин тому, Igor Mikhailov сказав: Другий чи третій пост в цій темі - один і один роблю. І до чого це вас привело ? , правильно , до бухтіння. То може ця "технологія" і не технологія , ну або як мінімум шкутильгає на одну ногу. 32 хвилини тому, Igor Mikhailov сказав: Плюс під стінами бутовий камінь торчить, там взагалі бред якийсь виходить. І що завадило його позбивати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня (змінено) 2 години тому, Igor Mikhailov сказав: Пиріг вирівняв по лазеру +- рівно. Та і бухтить не кожен лист, а один із 10 грубо кажучи. Під ногами відчувається як він просідає трошки. Кривий лист бухтить - пофігу. Його притисне стяжка. Головне, щоб під ним не було капець ям, під які він не прогнеться відразу, а потім поступово просяде. Я в такі листи навіть болти під маяки закручував. Став ногами, притиснув до піску і виставив потрібний рівень. Все нормально залилось. Ями у стяжці через моє рукожопство і зовсім в інших місцях Цитата Скоріше за все під стіною треба буде не 50-ку, а 30 ЕППС класти. Теж спочатку думав 50 класти. Почитав форум, каяття людей "чому тільки 50" і поклав наверх ще 50. Змінено 4 вересня користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 5 вересня Поділитись Опубліковано: 5 вересня 10 часов назад, Igor Mikhailov сказал: де ігнорування технології? IMHO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз