MLV Опубліковано: 1 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 Віддаю за самовивіз, або фрукти кілька десятків баночок з-під дитячого пюре. Місткістю приблизно 50, 80 та 120 мл. Частина з більших має кришку на закрутці (герметичну), інші мають кришечки, але не закручуються герметично. Також віддаю магнітофон касетний із радіо FirstAustria, але касетна частина вперто жує, а ось радіо працює справно;) Ще є залишки буд.матеріалів за символічні ціни, їх опис буде даний і додаватися у гілці про лишки буд.матеріалів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dumas@ukr Опубліковано: 1 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 Віддаю за самовивіз, або фрукти кілька десятків баночок з-під дитячого пюре. Місткістю приблизно 50, 80 та 120 мл. Частина з більших має кришку на закрутці (герметичну), інші мають кришечки, але не закручуються герметично. Також віддаю магнітофон касетний із радіо FirstAustria, але касетна частина вперто жує, а ось радіо працює справно;) Ще є залишки буд.матеріалів за символічні ціни, їх опис буде даний і додаватися у гілці про лишки буд.матеріалів бронь готов забрать! тел в личку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 1 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 бронь готов забрать! тел в личку! Добре, спишемося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 прошу прощения у ТС, но рискну задать вопрос для изучения спроса - может нужны кому-нибудь стеклянные бутылки 200мл от детских кефиров\йогуртов (если память не подводит Яготинские) с герметично закручивающимися крышками? регулярно употребляем, а бутылки почти всегда в утиль, т.к. хз куда их можно пристроить (для хоз. нужд всего пару оставили) Если кому надо - маякните, буду оставлять. Можно пробовать домашние соки в них закрывать аля Галиция в стекле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 12 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2016 прошу прощения у ТС, но рискну задать вопрос для изучения спроса - может нужны кому-нибудь стеклянные бутылки 200мл от детских кефиров\йогуртов (если память не подводит Яготинские) с герметично закручивающимися крышками? регулярно употребляем, а бутылки почти всегда в утиль, т.к. хз куда их можно пристроить (для хоз. нужд всего пару оставили) Если кому надо - маякните, буду оставлять. Можно пробовать домашние соки в них закрывать аля Галиция в стекле Очень удобно под аджику. Если не сложно - не выбрасывайте. Как поднасоберется - маякните, заберу. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 12 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2016 Ок. Сколько вам штук поднасобирать? Штук 10 хватит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 12 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2016 Ок. Сколько вам штук поднасобирать? Штук 10 хватит? Малова-то будет... Штук 20-30 что б зря не кататься. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomberman Опубліковано: 13 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2016 Ого сколько вы аджики потребляете)) Ок, через месяц отпишусь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 10 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2016 Всі пропозиції актуальні! За самовивіз і фрукти (були охочі, та щось не приїхали) Тож особливо рекомендую баночки розмір майонезних із герметичною закруткою для аджик-конфітюрів і всякого дріб'язку. Ще купа менших і таких самих з кришечками без герметичної закрутк касетник Фьоставстрія, справно працює радіо. Різного будівельного трошки - швелер, товщина буде пристойна (боки 7-9мм, низ -3мм), але довжини десь 70 см, сітка рулонна для шпаклювання залишок, але чи є там пару метрів буде за запитом можу точніше глянути, блакитний пінополістирол (пару шматків десь у сумі коло метра кв), одна пластина 5см пінопласту звичайного, і трошечки лінолеуму (десь 30см на 1 чи 1,5м), паробар'єр теж десь 1 чи 1,5 м2 Хто приїде, дарую квітидля кімнат чи більшого інтер'єру на черенкування чи омолодження (драцена, дизиготека і т.д.) Територіально ж-м Троєщина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 12 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2016 Всі пропозиції актуальні! За самовивіз і фрукти (були охочі, та щось не приїхали) Тож особливо рекомендую баночки розмір майонезних із герметичною закруткою для аджик-конфітюрів і всякого дріб'язку. Ще купа менших і таких самих з кришечками без герметичної закрутк касетник Фьоставстрія, справно працює радіо. Різного будівельного трошки - швелер, товщина буде пристойна (боки 7-9мм, низ -3мм), але довжини десь 70 см, сітка рулонна для шпаклювання залишок, але чи є там пару метрів буде за запитом можу точніше глянути, блакитний пінополістирол (пару шматків десь у сумі коло метра кв), одна пластина 5см пінопласту звичайного, і трошечки лінолеуму (десь 30см на 1 чи 1,5м), паробар'єр теж десь 1 чи 1,5 м2 Хто приїде, дарую квітидля кімнат чи більшого інтер'єру на черенкування чи омолодження (драцена, дизиготека і т.д.) Територіально ж-м Троєщина Тю, совсем рядом завтра глянуть усе и забрать можно? Что в замен хотите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 12 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2016 Підійти можна і завтра, буду вдома до полудня чи після 20год, але наберіть мене перед тим (о66сімтри5965два), бо мала дитина. Буду вдячна якщо яку фрукту суто символічно;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 18 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2016 Большущее спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 19 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2016 (змінено) Большущее спасибо І Вам дякую за гостинці, маля гризе яблучка, я - банани (мило то випадково, чи так і треба ;) ?!), а головне, що допомогли звільняти місця для нових зайвих речей. Змінено 19 квітня 2016 користувачем MLV доповнення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 19 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2016 І Вам дякую за гостинці, маля гризе яблучка, я - банани (мило то випадково, чи так і треба ;) ?!), а головне, що допомогли звільняти місця для нових зайвих речей. Так треба ;) оно от пятен, можно детских, но желательно от года. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuriy12 Опубліковано: 19 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2016 прошу прощения у ТС, но рискну задать вопрос для изучения спроса - может нужны кому-нибудь стеклянные бутылки 200мл от детских кефиров\йогуртов (если память не подводит Яготинские) с герметично закручивающимися крышками? регулярно употребляем, а бутылки почти всегда в утиль, т.к. хз куда их можно пристроить (для хоз. нужд всего пару оставили) Если кому надо - маякните, буду оставлять. Можно пробовать домашние соки в них закрывать аля Галиция в стекле Делали в таких сиропы и соки: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=188642 Из минусов - на половине баночек плохо отмывается этикетка. В остальном очень удобные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 14 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2016 пюре дитя їсть радо, тож баночки знову підназбируються. Є півтора десятка із герметичною закруткою і тьма різнокаліберних із кришечками що герметично не закриваються. Останні вже викидаю, бо місця на них не маю. Також нагадую про шмат швелера до 70см довжина товстезний метал (4мм) і про квіти середнього розміру (великі форумчанин уже забрав) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 30 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Кілька десятків баночок розмір майонезних із герметичною закруткою для аджик-конфітюрів, сиропів і всякого дріб'язку. Є менші об'ємом теж із герметичною кришкою. розбирайте, хто консервує;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v0f41k Опубліковано: 31 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 Магнитофон, как я понял уже забрали. Постою в очереди на швелер, пригодится для ремонта гаража. Банки стеклянные от 0.5 до 3л б/у кого-то тут интересуют? А то я их выбрасываю, но со временем могу насобирать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 31 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 Магнитофон, как я понял уже забрали. Постою в очереди на швелер, пригодится для ремонта гаража. Банки стеклянные от 0.5 до 3л б/у кого-то тут интересуют? А то я их выбрасываю, но со временем могу насобирать. Так, магнітофон забрали, а швелер забирайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 3 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2016 Магнитофон, как я понял уже забрали. Постою в очереди на швелер, пригодится для ремонта гаража. Банки стеклянные от 0.5 до 3л б/у кого-то тут интересуют? А то я их выбрасываю, но со временем могу насобирать. Да, интересуют, особенно 3л. Добавлено через 1 минуту Кілька десятків баночок розмір майонезних із герметичною закруткою для аджик-конфітюрів, сиропів і всякого дріб'язку. Є менші об'ємом теж із герметичною кришкою. розбирайте, хто консервує;) Если, через неделю никто не заберет, я заберу ;) аджику уже закрыли, но можно еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 3 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2016 Если, через неделю никто не заберет, я заберу ;) аджику уже закрыли, но можно еще Добре. Наче є охочі, але раптом всі позникають, а таке бувало,, дам знати ;) Добавлено через 2 минуты Магнитофон, как я понял уже забрали. Постою в очереди на швелер, пригодится для ремонта гаража. Банки стеклянные от 0.5 до 3л б/у кого-то тут интересуют? А то я их выбрасываю, но со временем могу насобирать. наче смс-нула, але продублю - довжина виявилася ще куціша - 615 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 2 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 Щоби не плодити тем, напишу тут. Маю з десяток, мо більше скляних пляшечок з-під соку, 0,3л, кришка закручуєтся. Ідеально для закрутки кетчупів чи інших таких речей Троєщина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз