Анатольевич 1 Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2016 Осталось три новых в коробке с чистой гарантийкой вентилятора. Вентс ВН-1А 80 К ventilator.ua/product/vents-vn-1a-80-k Есть 2 шт. Новые в коробке с крепежом и чистой гарантийкой. Цена 650 грн штучка. Вентилятор Vents 150 МА ventmag.com.ua/product_info.php?products_id=152 Есть 1шт. Цена 750 грн. Пишите или звоните 06794о5о8о 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатольевич 1 Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Остались только два этих: Вентс ВН-1А 80 К ventilator.ua/product/vents-vn-1a-80-k Есть 2 шт. Новые в коробке с крепежом и чистой гарантийкой. Цена 650 грн штучка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валди Опубліковано: 28 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2016 В бронь для уточнения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naboka Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 Остались только два этих: тоже готов забрать, скажите где если предыдущий автор не заберет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 Вентс ВН-1А 80 К Цена 650 грн штучка. Вы ничего не перепутали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валди Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 Не перепутал, я уточняла (и не успела, уже забрали до меня) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 Не перепутал, я уточняла (и не успела, уже забрали до меня) Тоесть у ТС была скидка 90%? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатольевич 1 Опубліковано: 1 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 Цена была актуальная и правильная) Вентиляторы вчера проданы. Всем спасибо за интерес к теме. Можно закрывать. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз