nastusi Опубліковано: 21 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2016 mob.comfy.ua/televizor-ploskopanel-nyj-samsung-ue32f5000akxua.html состояние отличное.цена 5800.коробка не родная.можем подвезти по киеву за бензин или самовывоз виноградарь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 21 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2016 Диагональ 32 это большой??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nastusi Опубліковано: 21 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2016 Все что больше 18см уже большой) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex BT Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 если не трудно-сделайте фото серийного номера телевизора (на задней стороне телевизора). осталась на чердаке родная коробка от телевизора, документы на него и пульт -то чего воры не взяли, телевизор имел дефект, который проявлялся через пол-часа-час работы - пропадала картинка -экран ставал черным. фото серийного номера и документов на него подтвердит "чистоту" товара. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nastusi Опубліковано: 22 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 Ну вы даете)))) хорошо сделаем чтобы вы не надеялись что это ваш Добавлено через 1 минуту Чистоту товара подтверждает моя репутация тут и на остальных площадках с максим рейтингом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nastusi Опубліковано: 22 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 а я попрошу Вас предоставить мне фото Вашей коробки документов с серийным номером на телевизор и заявление в полицию с серийным номером украденного телевизора Вы бы хоть в личку догадались написать о такой просьбе ко мне и наш телевизор может работать сутками что и продемонстрируем покупателю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volkin Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 4000? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntischenko Опубліковано: 22 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 если не трудно-сделайте фото серийного номера телевизора (на задней стороне телевизора). осталась на чердаке родная коробка от телевизора, документы на него и пульт -то чего воры не взяли, телевизор имел дефект, который проявлялся через пол-часа-час работы - пропадала картинка -экран ставал черным. фото серийного номера и документов на него подтвердит "чистоту" товара. Это новый метод торга???? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 Все что больше 18см уже большой) однако... наша Галя балувана...:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз