katko Опубліковано: 19 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2016 Предлагается к обмену б/у электромясорубка Zelmer с небольшой неисправностью. Западает кнопка включения. По двигателю, редуктору и остальной механике замечаний нет. Алюминиевая часть немного потемнела от посудомойки. В комплекте 2 сетки с большими и маленькими дырками. Мелет нормально. На обмен хочу получить 5 литровых пачек томатного сока Сандора. Территориально Шулявка в рабочее время. Вопросы и предложения пожалуйста по тел. О5О-З5З6677 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0007 Опубліковано: 20 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2016 Бронирую, ушел в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim1721 Опубліковано: 20 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2016 постою в очереди и я.может повезёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Будівельник Вася Опубліковано: 20 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2016 Постою и я...может повезет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maximilliano Опубліковано: 21 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2016 постою с соком в очереди. Уже приехал бы, но человек забронировал на понедельник( Мясорубка просто очень надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katko Опубліковано: 22 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2016 Мясорубки больше нет. Прошу закрыть тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз