Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Измельчители пищевых отходов (диспоузеры) In-Sink-Erator, Status, Franke, Teka

Skm

Рекомендовані повідомлення

Не помню чтобы мотор клинил, за 10 лет работы может и больше не помню. Пакетики чая, шолуху от лука, шкуру от курицы не измельчает в любом случае.  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, Сергей 31 сказал:

Пакетики чая, шолуху от лука, шкуру от курицы не измельчает в любом случае.  

це яка модель? з пакетиками то наче зрозуміло а от лук та шкура то якось дивно

15 минут назад, Сергей 31 сказал:

Не помню чтобы мотор клинил, за 10 лет работы может и больше не помню

ну от я тому і питаю, чи є сенс за це платити якщо справа лише в цьому

Посилання на коментар

Думаю, нет смысла переплачивать. У меня второй измельчитель. Первый проработал 7-8 лет.  

2024-01-16 16.06.05.jpg

Посилання на коментар

14 минут назад, standov сказал:

ну от я тому і питаю, чи є сенс за це платити якщо справа лише в цьому

Платить за реверс?

Посилання на коментар

2 часа назад, murava сказал:

Платить за реверс?

так, IN-SINK-ERATOR 100 та Status 200 майже однаково виглядають, пишуть наче ідентичні маже (я так розумію і то і то емерсон робить), різниця в реверсі ну і ціні трошки

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар

На кой вам той реверс?

Будь який з них можна реверснути вручну, запхавши шестиграннік знизу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, murava сказал:

На кой вам той реверс?

Будь який з них можна реверснути вручну, запхавши шестиграннік знизу.

Я не знаю тому і питаю. Якщо функція реверса лише в тому щоб двіг і підшипник довше ходили і раз на 10років розклинювать то і справді не потрібен, якщо з реверсом краще меле то можна думать.

Еслі бі мі зналі что єта такоє, ми не знаєм что єта такоє(с)

Посилання на коментар

Реверс то тіпа якщо у вас втуда впала копійка (це реальний кейс), ложка чи ще щось дрібне, або кістки -  воно може заклинити , тут реверс кнопку вжик - і може відпустити.

А може дати ще більшого клину, що лише в сервіс нести.

Вручну оно надьожнєй, імхо.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, murava сказал:

Реверс то тіпа якщо у вас втуда впала копійка (це реальний кейс), ложка чи ще щось дрібне, або кістки -  воно може заклинити , тут реверс кнопку вжик - і може відпустити.

А може дати ще більшого клину, що лише в сервіс нести.

Вручну оно надьожнєй, імхо.

Ну тобто на "якість" помолу воно ніяк не впливає?

Посилання на коментар

Це не мясорубка, там реверс в загалі не потрібен! Моєму більше 15 років, клинив пару раз за весь час, термоконтроль спрацював, вручну витягнув і поїхав далі. Конструкція дуже проста, там навіть підшипників нема, ломатись особо ні чому) На багато важливіше запчастини, но їх теж в загалі немає, ні на які, тому що вони не ламаются. В мене через 10 років кулачки зтерлись і закльопки згнили, знайшов токаря, зрбив мені нові ще кращі ніж були) А неділю тому гайка кріпленя диску відкрутилась, на шківу якоря різьба згнила. Поки не придумав як відремонтувати, купив собі теку, за 7тис, мінімум на 10 років її вистачить, а за цей час я й з своїм стареньким щось придумаю, він ще років 15 пропрацює, тільки сальник змінити.
А в загалі, я б на бренд мабуть не дживився, в мене бувноунейм амереканець,домансон, є інсінк під ремонт, зараз тека, конструктивно вони всі однакові на 90 відсодків, і по виликому рахунку це розхідний матеріал, легше викинути і купити новий чим ремонтувати.
Головне на що я звертав увагу при виборі це потудність, мінімум одна кобила!, Більше -краще. Та й по вагі можна зрівнювати, як генератори)) нормальний повинен важити не меншше 5  - ближще до 10кг.

Посилання на коментар

2 часа назад, mastervovik сказал:

А в загалі, я б на бренд мабуть не дживився, в мене бувноунейм амереканець,домансон, є інсінк під ремонт, зараз тека, конструктивно вони всі однакові на 90 відсодків, і по виликому рахунку це розхідний матеріал, легше викинути і купити новий чим ремонтувати.
Головне на що я звертав увагу при виборі це потудність, мінімум одна кобила!, Більше -краще. Та й по вагі можна зрівнювати, як генератори)) нормальний повинен важити не меншше 5  - ближще до 10кг.

я стосовно брендів не дивлюся (ну може якщо був би бонекрашер американський), мені більш важливо щоб були тихі (бо майже все об'єднано в будинку) і наче як ці дві моделі (фактично однакові) значно тихіші за інші бо там якісь спеціальні кожухи, спеціальна "пробка" і тп інженерка на тишу. В одного є додатково реверс і він дорожче, тож намагався зрозуміти нащо мені той реверс. Зрозумів що наче як не треба тож трошки дешевший status 200 мабуть мій варіант

Посилання на коментар

• 1 рік потому...

Імзо найбільш продаюча реклама китайського гімна - "да це гімно але дешеве". Дарю. Замість отого всього про індукційний двигун який перемелює навіть невеличкі кістки

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...