geroniv Опубліковано: 14 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 Продам фарбу для дерева внутрішні приміщення- 20л. "remmers" Allzweck-Lazur (Acrylat-Lazur). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 15 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 Уточните цвет и цену... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 16 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2016 точну назву відтінку (кольору) спробую з"ясувати на днях. Спрбую викласти фото стін вже пофарбованих хоч на фото не зовсім точно передається колір. При потребі зроблю викраску. Ціна буде 3000 грн (50% від вартості в магазині) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 16 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2016 Ну что ж,пока бронь до выяснения... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boshetyn Опубліковано: 17 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2016 бронь2 если откажутся выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 17 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2016 Маю поки що такі фото: - фото відра використаної фарби; - фото викраски, але в живу має жовтіший віддтінок, текстура дерева проглядається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 17 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2016 Извините,но на Хемлок этот цвет не похож... Бронь снимаю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 18 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2016 Извините,но на Хемлок этот цвет не похож... Бронь снимаю... В живу колір такий як на вашому фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boshetyn Опубліковано: 18 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2016 вы где находитесь? можете по новой почте прислать кусок деревяшки выкрашеный в 1 и в 2 слоя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 18 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2016 В живу колір такий як на вашому фото. Где можно глянуть вживую? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 18 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2016 вы где находитесь? можете по новой почте прислать кусок деревяшки выкрашеный в 1 и в 2 слоя? Находжусь в Києві. Викрасками зможу зайнятись з наступного понеділка. Але бронь поки-що за lastandr. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boshetyn Опубліковано: 18 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2016 ну ок. я тоже в киеве)) если что жду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 19 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2016 ну ок. я тоже в киеве)) если что жду. Добрий день! Я прочитав трошки Ваш СБНиД настрій пдняли. Пишете не скучно:D Якщо дійсно потрібна буде допомога будівельників звертайтесь. Є свій інструмент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 19 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2016 Извините, Бронь снимаю... Я думаю,что все-таки мне такой цвет не подойдет,а ехать за тридевять земель,чтоб посмотреть вживую,накладно... Да и цена отнюдь не 50% remmers.net.ua/catalog/detail/id/5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 19 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2016 (змінено) Хм, ви праві. Перепровірив сразу на Ремерсі. Справа в тому що мопед не мій 2500 і я зможу підвезти особисто, якщо не їхати за тридевять земель. Змінено 19 лютого 2016 користувачем geroniv орфографічна помилка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boshetyn Опубліковано: 19 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2016 так а конкретнее где вы в киеве??? и мона глянуть выкраску? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 20 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2016 Коли викраски будуть готові, я повідомлю. Треба найти піходящі заготовки та добратись до фарби. Територіально можна м. Харківська або м.Бориспіль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geroniv Опубліковано: 20 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 викраска готова в 1 і 2 шари. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз