грудик Опубліковано: 14 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2016 А где они сейчас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 14 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2016 Подарили на день рожденья,вот только не знаю как ним пользоваться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 14 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2016 Этой штукой отапливаем весь дом.Даже сырыми дровами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 31 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2017 вторая попытка вставить большое фото""получилось Добавлено через 2 минуты попытка номер три Добавлено через 7 минут С этого все начиналось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 31 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2017 Вот такой сейчас дом изнутри.Правда моя бригада только дрова колола и топили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 13 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2017 какой статус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 14 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2017 какой статус? о чем это Вы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 15 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 Достроили? Дом не себе правда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 15 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 Достроили? Дом не себе правда Да. Наша работа закончилась подпорными стенками во дворе и круглыми клумбами. перешли на другой дом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 15 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 Да. Наша работа закончилась подпорными стенками во дворе и круглыми клумбами. перешли на другой дом. так а финальное фото дома и территории есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 15 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 так а финальное фото дома и территории есть? Ландшафт на следующий год перенесли.Дом еще не покрашен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 15 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2017 Лично мне не нравится и не только мне.Архитектор--говно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krosbi Опубліковано: 17 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2017 ничё так "пизанский" дымоход получился )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 17 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2017 ничё так "пизанский" дымоход получился )) Бери выше--онди прохожие сказали--крематорий.... Я даже не знал к концу что строил. Вообщем меня никто не слушал-все по проекту. Кому интересно могу скинуть контакты архитектора с Днепра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serges Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Просмотрел темку-как на машине времени в святые, докризисные времена смотался ;). Ни хозяин, ни архитектор, ни рабочие-деньги не считают. Давно таких строек не видел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
грудик Опубліковано: 19 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Просмотрел темку-как на машине времени в святые, докризисные времена смотался ;). Ни хозяин, ни архитектор, ни рабочие-деньги не считают. Давно таких строек не видел. Полностью согласен.Дурдом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз