yooj Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 не сказати, а спитати. вартість криші прораховували? Бо як правило після витрат по криші, необізнаний застройщик на своїй гілці "молчит вечно". Якщо впевнені у своїх фін.можливостей,то бог в поміч. зара рахуємо вартість фундаменту - вже прикольно але до того, як почати будівництво будинку я побудував гараж-майстерню на 45 квадратів (зара буду робити дах), то ж уявлення про вартість будівництва я маю п.с. моя думка: планування повний триндець. Занадто загрались в проект без коридорів. дивіться саме-саме перше повідомлення цієї теми, саме з цього проекту все починалося Готовте пороги на двері. ? Гостьова-кухня - 16м довжини і корисної площі нуль....навіть диван нема де поставити....як не двері,так вікна. я трохи раніше казав, шо там все буде дуже-дуже гарно, навіть дуже-дуже-дуже гарно, тому довжиною я не переймаюсь Досвід: 7 років проживав в одноповерховому, де в гостьовій дві двері спальних кімнат. Тільки у Вас,я так зрозумів, ще й зі спальні та в кухню. в мене у вітальню будуть виходити двері з "госьовой спальні", а на кухню будуть виходити двері з хазяйської спальні (що, як на мене, досить розумно (я, наприклад, люблю вночі хряцнуть узвару... а з таким плануванням холодильник від мене в трьох метрах ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 За тиждень починаю будувати оцю "споруду" як то кажуть "если кому-то есть, что сказать, пусть скажет сейчас или молчит вечно"Вибачте, але мені особисто нагадує cільську школу. З таким до-о-овгим коридором. Добавлено через 2 минуты дивіться саме-саме перше повідомлення цієї теми, саме з цього проекту все починалосяТам якраз такого до-о-овгого коридору немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 29 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 оцю "споруду"ну если спросили то займусь самоцитированием "Также считаю что вносить изменения можно минимальные, а рисовать самому с нуля , не имеючи большого опыта проектирования (не рисования а именно проектирования) чревато кучей ошибок и недочетов. Над всеми готовыми проектами потрачено прилично времени как архитекторов так и инженеров " писал об этом чуть выше. Очень сложно будет заниматься уборкой в этом большом помещении, гостиная отличная это 5х5 метров, поверьте больше не нужно. Но тем не менее правильным для вас решением будет именно то, которое приймите сами. Поживете и если не понравится построите себе другой дом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yooj Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 Там якраз такого до-о-овгого коридору немає. і в мене не буде ;) гостиная отличная это 5х5 метров, поверьте больше не нужно. вітальня в мене 5х6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 і в мене не буде ;)...каміну по центру тераси і зручного простіру навколо нього Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 Вот, на мой взгляд одна из самых оптимальных планировок на 120м2 для одноэтажника без коридоров. И реализация... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yooj Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 ...каміну по центру тераси і зручного простіру навколо нього так, каміну по центру тераси в мене не буде - для нього є краще застосування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-enjoy- Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 ? Пороги хоч якось збільшать шумоізоляцію спален від гостьової і гостьової від с/вузол, спальні від кухні. в мене у вітальню будуть виходити двері з "госьовой спальні", а на кухню будуть виходити двері з хазяйської спальні (що, як на мене, досить розумно (я, наприклад, люблю вночі хряцнуть узвару... а з таким плануванням холодильник від мене в трьох метрах ) з приводу хазяйської спальні. Ви зараз десь проживаєте? зайдіть в спальню кімнату і уявіть,що в ній три двері (ще й відкриваються всередину). Ну як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delalpapa Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Багато цікавих проектів будинків в форматі dwg або ipg дуже докладні на delalpapa.ru . Звичайно вони вимагають деякої переробки . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 30 червня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Багато цікавих проектіврука тянулась забанить за рекламу, но был не прав , действительно можно свободно скачать проекты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yooj Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Пороги хоч якось збільшать шумоізоляцію спален від гостьової і гостьової від с/вузол, спальні від кухні. дякую за пораду з приводу хазяйської спальні. Ви зараз десь проживаєте? зайдіть в спальню кімнату і уявіть,що в ній три двері (ще й відкриваються всередину). Ну як? нормально а шо не так? нижня - невеличка гардеробна, верхя - с/вузол або я в спальні, або там, а гості в хазяйську спальню не ходять, тому варіант, шо я отримаю однією з них у лоба - нуль P.S. порахували фундамент (71 куб) якщо дах складе таку саму суму, або навіть вдвічі більшу - грошей вистачить тому буду створювати відповідну тему, шоб тут не флудити ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-enjoy- Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 порахували фундамент (71 куб) якщо дах складе таку саму суму, або навіть вдвічі більшу - грошей вистачить тому буду створювати відповідну тему, шоб тут не флудити ;) Порахували фундамент та кришу? Тоді вартість вашоі внутрянки дорівнює вартості коробка-криша-стіни-вікна. Бог в поміч. П.с. Спеціально підпишусь на Вашу тему 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 1 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2016 буду створювати відповідну темувремя пришло Добавлено через 52 секунды грошей вистачитьой не спешите с выводами. Потом отделка + инженерия, а это дороже коробки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 Наш вариант одноэтажного дома, с минимумом коридоров - переделанный Муратор Ц79 Сияющий 3.png Пока два вопроса 1. Лестница на чердак, где лучше сделать 2. потеря горячей воды от боллерной к кухне. Не могу оценить, потери будут не будут, можно ли сделать теплоизоляцию. камин под вопросом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 2 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 Лестница на чердак, где лучше сделатьсама сюда просится, имею ввиду мобильную, вот подобную лестницу как на фото. Также важно делать ее в том месте где будет максимальная высота чердака, чтобы можно было в полный рост стоять. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 2 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 1) скромно 2) функционально 3) недорого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 1) скромно 2) функционально 3) недорого А есть варианты буквой П? Наверное не сильно рационально, но интересно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 2 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 буквой П конечно есть по поводу рациональности вы правы но есть действительно классные 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 но есть действительно классные Дык выкладывайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 goga777 А что вы выбрали? И еще вопрос к архитекторам-проэктировщикам, Правая часть может завалится? Появятся трещины? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 Правая часть может завалится? Появятся трещины? Не совсем понятно, чем вызваны такие опасения? Там нет никаких проблем! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 3 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 Правая часть может завалится может завалится и левая....если будете делать без проекта и соответствующих услуг конструктора. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 3 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 Дык выкладывайтеспециально для вас 1) красиво 2) очень комфортно 3) не забудте нанять домработницу 4) бюджет равен двум таким домикам 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 3 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 (змінено) вот американец П-образный, имеете замечательную террасу внутри. Но будьте осторожны сейчас придут теплотехники и начнут рассказывать про чрезмерно большую площадь наружных стен Змінено 3 липня 2016 користувачем goga777 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 3 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 имеете замечательную террасу внутри. А Это действительно очень удобно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз