Monte Cristo Опубліковано: 11 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2016 Всем доброго времени суток! Подскажите, как можно "наростить" толщину фундамента? Сейчас коробка нависает над фундаментом от 2 см до 6 см. Коробка будет утеплятся, толщина утеплителя - 5 см. Фундамент хочу утеплить (ЭППС 4 см) и отделать андезитом. Чем можно нарастить до 5 см фундамента? Спасибо!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 12 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2016 Всем доброго времени суток! Подскажите, как можно "наростить" толщину фундамента? Сейчас коробка нависает над фундаментом от 2 см до 6 см. Коробка будет утеплятся, толщина утеплителя - 5 см. Фундамент хочу утеплить (ЭППС 4 см) и отделать андезитом. Чем можно нарастить до 5 см фундамента? Спасибо!!!! не бачу сенсу цього робити, у вас "ідеальний варіант", при утеплені цоколя та стіни залишається місце для оздоблення цоколя чи плиткою, чи диким каменем. Але товщини утеплювача, я би вам радив біля 10 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pi-lot Опубліковано: 13 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2016 мається на увазі, щоб було паралельно! так? уступчип може бути? пять сантиметрів можна і штукатуркою один до трьох обовязково без вапна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 13 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2016 мається на увазі, щоб було паралельно! так? уступчип може бути? пять сантиметрів можна і штукатуркою один до трьох обовязково без вапна! не зовсім зрозумів, "уступчик" - це що? Взвгвлі, кращий варіант коли оздоблення стіни або співпвдвє, або виступає по відношенню до оздоблення цоколю. З цієї дилеми і виходьте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monte Cristo Опубліковано: 13 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2016 не бачу сенсу цього робити, у вас "ідеальний варіант", при утеплені цоколя та стіни залишається місце для оздоблення цоколя чи плиткою, чи диким каменем. Але товщини утеплювача, я би вам радив біля 10 см. Насчет утеплителя... Дело в том, что ЭППС уже закуплен... Поэтому вопрос и возник, как "нарастить" толщину фундамента. Остановлюсь, наверное, на варианте со штукатуркой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pi-lot Опубліковано: 14 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 теоретично краще щоб стіна підвалу(фундаменту) ховалась під стіною поверха!!! вода сніг небудуть підмерзати, затікати!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 14 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 Поэтому вопрос и возник, как "нарастить" толщину фундамента в одне із замовлень на утеплення фасаду, побачивши об"єкт, я запитав - "будемо утепляти чи вирівнювати стіни"? Проблеми в "нарощувані фундаменту" ніякої немає. Кращий варіант виштукатурити весь цоколь "під 0", а потім клеїти ППС "під грєбенку", можна вирівняти поверхню за рахунок підкладок ППС іншої товщини. Основне правило - оздоблення стіни виступає за оздоблення цоколю. Доречі, згідно технології утеплення стін - цокольну частину та перший поверх обробляють подвійним шаром сітки з клеєм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monte Cristo Опубліковано: 14 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 згідно технології утеплення стін - цокольну частину та перший поверх обробляють подвійним шаром сітки з клеєм И эти материалы уже закуплены Спасибо! Насчет того, что стена должна выступать над цоколем... Вопрос вот в чем, у меня цоколь будет отделан сланцем и на стенах планируем сланец (полосами (не всю стену) от цоколя до крыши). Как сделать соединение камня на цоколе и на фасаде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 14 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 Вопрос вот в чем, у меня цоколь будет отделан сланцем и на стенах планируем сланец (полосами (не всю стену) от цоколя до крыши). Как сделать соединение камня на цоколе и на фасаде? краще б якусь схему чи малюнок подивитися. Очевидно ви маєте на увазі оздоблення штучним чи природним каменем, що з цоколю переходить на стіну та піднімається до криші. Цей варіант має право на життя. В чому недолік: в місцях горизонтального виступу кам"яного оздоблення буде збиратися волога, яка у перехідний період осінь-зима-весна при замерзані буде руйнувати штукатурку чи шпатлівку. За звичай - на цих місцях кріплять металевий карніз з капельником. Можливий варіант без карнізу: на цоколі так, як я говорив раніше, а вертикальні полоси виступають і над стіною і над цокольною частиною до грунту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pi-lot Опубліковано: 14 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2016 Під камінь можна по утаплювачу, залізну сітку плюс додаткові дубеля!!! двояна сітка не обовязково по першім поверсі а метер півтора, де люди ходять і можливі механічне пошкодження!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stanitskii Опубліковано: 15 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 И эти материалы уже закуплены Спасибо! Насчет того, что стена должна выступать над цоколем... Вопрос вот в чем, у меня цоколь будет отделан сланцем и на стенах планируем сланец (полосами (не всю стену) от цоколя до крыши). Как сделать соединение камня на цоколе и на фасаде? разные толщины, плотности материала утепления,а также примыкание в месте перехода (цоколь - фасад),могут дать трещину в последствии.(причины - термо усадка,вода,капелярная влага). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monte Cristo Опубліковано: 15 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 разные толщины, плотности материала утепления,а также примыкание в месте перехода (цоколь - фасад),могут дать трещину в последствии.(причины - термо усадка,вода,капелярная влага). Т.е. я Вас правильно понял: полоса из камня на фасаде должна быть одним целым с камнем на цоколе? Тогда выступ камня на цоколе защищать от влаги отливчиком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stanitskii Опубліковано: 15 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 Т.е. я Вас правильно понял: полоса из камня на фасаде должна быть одним целым с камнем на цоколе? Тогда выступ камня на цоколе защищать от влаги отливчиком? если я правильно понял,то конечный результат Вашей хотелки - ровная стена от отмостки до кровли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 15 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 если я правильно понял,то конечный результат Вашей хотелки - ровная стена от отмостки до кровли? без доброї горілочки з закускою, не розберемося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monte Cristo Опубліковано: 15 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 без доброї горілочки з закускою, не розберемося К сообщению прикреплены сканы проекта. Результат моей хотелки на сканах Вот и думаю, как это сделать. Кто что может подсказать теперь? Спасибо заранее! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romalex4 Опубліковано: 16 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2016 Кто что может подсказать теперь? ніяких проблем, цоколь робіть в рівень з стіною, а вертикальне оздоблення виступає над ними від грунту до криші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз