Stas_ukr Опубліковано: 8 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Порадьте будь-ласка виробника пінопласту в якого пінопласт хоч трохи наближений до госту. Ато деякі пишуть псб-с-25 а рядом на пачці 9кг/м3.... Потрібно утеблити фасад, пінопластом 10см псб-с-25 Дуже вдячний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 8 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Не сочтите за рекламу, на складе практически всегда в наличии именно ГОСТированный (ДСТУ) пенопласт 25 плот. по ДСТУ весом 15-17 кг/м3 и 35 плот. по ДСТУ весом 25-27 кг/м3. Целесообразно искать местных производителей, которые изготавливают пенопласт по ДСТУ, доставка из Киева в Ваш регион будет стоить достаточно дорого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vmi Опубліковано: 8 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Ferozit робить пінопласт на різний "смак". 25-ки чотрири види (Extra, Lux, Super, Premium). Вам треба Super або Premium. В них є представництво у Франківську (киньте пошуком). Бажаю удачі! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 8 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 Порадьте будь-ласка виробника пінопласту в якого пінопласт хоч трохи наближений до госту. Ато деякі пишуть псб-с-25 а рядом на пачці 9кг/м3.... Потрібно утеблити фасад, пінопластом 10см псб-с-25 Дуже вдячний Червоноград випускає пінопласт з вказаними Вами параметрами. Але треба уточнювати, що треба саме ДСТУ і що будете важити. Мені після роз'яснення сказали, що таке тільки під замовлення, ніби то ніхто не хоче брати ДСТУ через ціну і вони її не возять. Правда мова йшла про 35-ку. І ще одне уточнюйте розміри. Зараз почали робити не 50 см ширину, а 49,5. Різниця мізер, але на об'ємі для всього будинку може набіжати сума і не вистачить пару листів. Я собі на утеплення за підшивкою даху брав 10см 25 щільність. Яка вага там була точно я вже не пам'ятаю, але щось біля 15-ти кг на куб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stas_ukr Опубліковано: 8 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2016 А хтось брав продукцію марки століт? Вони заявляють 15.1кг/куб, більше бачив тільки в baugut 16кг/куб але там ціна на 30% вища так, що невигідно... Зупинився поки що на цьому if.stolit.com.ua/pinoplast_stolit/297.htm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stroimaterial Опубліковано: 9 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2016 Хочу почути думки,чим краще пінопласт 15-ти кг/12-ти кг від 9-ти кг.Реальні переваги на утепленому ними будинку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 9 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2016 Хочу почути думки,чим краще пінопласт 15-ти кг/12-ти кг від 9-ти кг.Реальні переваги на утепленому ними будинку! На форумі є тема. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=133169 Там все описано, навіть фото є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз