canuk Опубліковано: 2 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2016 Куплю Magentis або Sonata на АТ, від 2007р.в. до 9к вимоги- не бежевий, не битий, не прокурений і без корозії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 3 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2016 Из любопытства: а почему не бежевый ? Ладно бледно-желтый (такси). Или я что то не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
canuk Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Из любопытства: а почему не бежевый ? Ладно бледно-желтый (такси). Или я что то не знаю. бежевий просто не подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 соната 2007 3.3 гранат на беже не краш 106 ткм родного 8800 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
canuk Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 соната 2007 3.3 гранат на беже не краш 106 ткм родного 8800 Женя, дякую за пропозицію, в темі не вказав- був в роздумах, 3,3 не прокормлю, пріоритет на 2,4 сонату Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 4 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2016 Женя, дякую за пропозицію, в темі не вказав- був в роздумах, 3,3 не прокормлю, пріоритет на 2,4 сонату тогда лучше 2. но она ползать. расход у них +- одинаковый. ГБО решит по 2.4 много отзывов было;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
лысый25 Опубліковано: 6 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 Как по мне лутше жалеть что моного кушает, чем оттаклкиваться чтоб тротуться с места Если задаться на 3.3 економией и ездить как на 1.4 то и расход будет соответсвовать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
canuk Опубліковано: 6 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2016 Розгляну варіанти 3,3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
canuk Опубліковано: 16 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2016 куплено чорний magentis 2008р.в. 2,7 АТ, ГБО, 118 тис. км, двд, камера, тв в підголовниках 9400$. не фарбована Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз