Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

"Где жить хорошо". Квартира или дом. Плюсы и минусы.

MykolaG

Где по Вашему лучше жить ?  

332 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

09.03.2025 в 07:11, sergio сказав:

Тут все индивидуально. В первую очередь наличие детей. 

Самому утром поехать на работу и вечером с работы не проблема. Ну там мелкие ещё, утром завёз в сад, а потом забрал. А уже начинается школа, тут уже проблема. Уроки, например в два часа закончились, нужно забрать ребёнка. Старшие классы вообще ужас, возить по разным репетитора или кружки, секции. Короче уже, кто-то в семье должен работать таксистом. 

А ми по 3 км пішки на дискотеку в 13 років ходили.  І по 50 км їздили на великах. А тут вже маршруткою бачу не варік і жл зупинки пройтись)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, МаТраС сказал:

А ми по 3 км пішки на дискотеку в 13 років ходили.  І по 50 км їздили на великах. А тут вже маршруткою бачу не варік і жл зупинки пройтись)

В наше село маршрутка раз в дві години ходить, і то якщо водій має настрій, а якщо від траси де маршрутка часто ходить 35 за пішки чести. До  того ж у Львові до тої маршруту мінімум 20 хв добиратись. Так, що дві години в одну сторону, які часом машиною за 20 хв доїхати так собі варіант. 

Пи Си. 

Типа я в дитинстві по 25 км на ровері не їздив?! 

Посилання на коментар

3 часа назад, sergio сказал:

В наше село маршрутка раз в дві години ходить, і то якщо водій має настрій, а якщо від траси де маршрутка часто ходить 35 за пішки чести. До  того ж у Львові до тої маршруту мінімум 20 хв добиратись. Так, що дві години в одну сторону, які часом машиною за 20 хв доїхати так собі варіант. 

Пи Си. 

Типа я в дитинстві по 25 км на ровері не їздив?! 

Ну так это же не проблема дома вообще а плохого конкретного расположения в частности. У меня, например, маршрутка ходит каждые пол часа минута в минуту. И ехать на ней 10 минут до метро. Так что работать таксистом для старшеклассника - это дно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, eam сказал:

Ну так это же не проблема дома вообще а плохого конкретного расположения в частности. У меня, например, маршрутка ходит каждые пол часа минута в минуту. И ехать на ней 10 минут до метро. Так что работать таксистом для старшеклассника - это дно.

Ну не только для старшекласника, дочь тоже учится и жена работает в центре города, практически в котором мы жили раньше пока не построили дом.котррый я предполагал использовать как дачу(те заезжать в пятницу вечером и в понедельник утром уезжать в город, в таком режими где-то около года и жили), но кое-кто решил перебраться туда на постоянно. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

но кое-кто решил перебраться туда на постоянно. 

знайома історія

• Хаха 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, US7IGN сказал:

знайома історія

Санвузлів було, мало, щоб носик пудртти. Ну і зрештою діти різної статі, зараз би однієї кімнати бракувало. 

Посилання на коментар

29 хвилин тому, sergio сказав:

Санвузлів було, мало, щоб носик пудртти. Ну і зрештою діти різної статі, зараз би однієї кімнати бракувало. 

Та я в цілому. За інших рівних обставин всі обирають жити в хаті

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Та я в цілому. За інших рівних обставин всі обирають жити в хаті

Колись,  від себе до цента Львова доїжджав за 22 хв, але потім понаехали понаїхи, понабудували котеджів і тепер зранку тягнучка, що тих 20 хв до межі міста треба їхати. 

Я на  днях до політеха в суботу, коли малий трафік за 15 хв від себе з села доїхав(майже не порушуючи ПДР😎

Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

кое-кто решил перебраться туда на постоянно.

Наверняка это была жена ) 

2 години тому, US7IGN сказав:

знайома історія

1 годину тому, US7IGN сказав:

всі обирають жити в хаті

Ніт, декому доводиться на це неохоче погоджуватися )

Після чого ті, хто це обирав, самі кажуть, що то була маячня ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Ну це все-таки специфіка локації. Я у свій час так і обирав земельну ділянку, щоб менше працювати водієм, бо діти школярі. Тому і побудувався у межах міста, не прям у центрі де колись мешкав, але транспорту та магазинів поруч вистачає, дитячих садочків теж. Єдине, що шкіл поблизу вже немає - кацапи обидві на районі розбили в хлам. Такий собі форс-мажор, важко було врахувати такий фактор, тепер район трохи гетто, поки не збудують нову прекрасну школу. Колись, може))).

Відразу кажу, що розумію що у Києві чи Львові важче купити будинок/ділянку у межах міста, але ж і можливості для заробітку вище)).

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Undertone сказав:

важко було врахувати такий фактор

Після зими 2013-2014 - зовсім не важко...

Посилання на коментар

21.11.2024 в 08:36, vadimv сказав:

біг - це по суті серія стрибків, тобто ударне навантаження на суглоби (в основному колінні).

Посилання на коментар

17 годин тому, vadimv сказав:

Думаю, якщо бігати трохи . 1 км в день, то і користь і суглоби цілі будуть .  Або на доріжці в залі швидка ходьба можна і більше.

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
17.03.2025 в 17:19, МаТраС сказав:

Думаю, якщо бігати трохи . 1 км в день, то і користь і суглоби цілі будуть .

Бігати шкідливо для здоров'я, від цього навіть вмирають...

Цитата

У неділю в Мадриді відбувся напівмарафон. Під час забігу у двох учасників, яким було 20 і 35 років, зупинилося серце. Один із них, на жаль, помер. Другого вдалося реанімувати, і зараз він перебуває в лікарні в тяжкому стані. Медична допомога знадобилася ще 50 учасникам. У більшості випадків це були розтягнення та теплові удари.

Ще раз: біг - це екстремальний режим пересування з надмірними навантаженнями на суглоби, м'язи, серце, судини, легені, печінку, підшлункову і т.д. і т.п. Тобто стрес, причому значний, який короткочасно виправданий у екстрених умовах. Зловживати ним не варто.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

є біг і біг. бігати шкідливо, а проводити приблизно 180 хв на тиждень на пульсі 60 відсотків від максимуму - дуже корисно. та коли для нетренованої людини це може бути не дуже швидка ходьба, то для тренованної без бігу не обійтись. ну або тренажера типу орбітрека, степера, велика чи імітатора греблі. я за горизонтальний велик, але не всюди вони є. а побігати можна всюди. головне - не спішити.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Попросить модераторів відокремити розмову про біг в окрему тему. Бо  тут тема про інше.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 часов назад, karlito сказал:

є біг і біг. бігати шкідливо, а проводити приблизно 180 хв на тиждень на пульсі 60 відсотків від максимуму - дуже корисно. та коли для нетренованої людини це може бути не дуже швидка ходьба, то для тренованної без бігу не обійтись. ну або тренажера типу орбітрека, степера, велика чи імітатора греблі. я за горизонтальний велик, але не всюди вони є. а побігати можна всюди. головне - не спішити.

О, то в Харкові під час тривог - наче в санаторії! Чому? Спробуйте поміряти пульс під час тривоги, вибухів.

• Дякую 1
Посилання на коментар

12.04.2025 в 08:08, karlito сказав:

проводити приблизно 180 хв на тиждень на пульсі 60 відсотків від максимуму - дуже корисно. та коли для нетренованої людини це може бути не дуже швидка ходьба, то для тренованної без бігу не обійтись. ну або тренажера типу орбітрека, степера, велика чи імітатора греблі. я за горизонтальний велик, але не всюди вони є.

Отже, прийшли до того, з чого все і починалося:

19.11.2024 в 14:21, karbo сказав:

Для цього спортивні зали існують. Не в селі, на жаль. Ти в селі навіть пробіжку не зробиш без того, щоби в тебе пальцем не потикали. 

- що в місті є можливість зайнятися корисними вправами, бо є спортивні зали, а в селі можна зайнятися хіба що некорисним бігом.

На цьому тред про біг можна закривати )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...