marrmus Опубліковано: 30 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2016 Настало потепление (+4) и обнаружила, что вылезли тюльпаны И это киевская область, и как бы зима еще, только 30 января... Весной, полагаю, буду без тюльпанов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2016 все будет нормально не волнуйтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marrmus Опубліковано: 30 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2016 да мне так хотелось море тюльпанов весной, а тут смотрю они уже все дружно повылазили)))) ну буду надеяться, что весной еще зацветут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2016 да куда они денутся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 30 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2016 да мне так хотелось море тюльпанов весной, а тут смотрю они уже все дружно повылазили)))) ну буду надеяться, что весной еще зацветут... Судячи з прогнозів погоди, маєте шанси на 8 березня отримати подарунок у вигляді тюльпанів в себе на клумбі. Морозів поки не прогнозують, навпаки кажуть про аномально теплий лютий. В мене не всі троянди листя скинули. Крокусів, підсніжників і тюльпанів поки немає, тому що на клумбі сніг лежить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз