AНДРЮША Опубліковано: 29 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Второй этаж без с\у при наличии трех спален? Хотя бы ведро на площадке предусмотрите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Стіни ростуть угору! )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 29 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Второй этаж без с\у при наличии трех спален? Хотя бы ведро на площадке предусмотрите. :lol: порвало. по теме - конечно лучше убрать "гостьову" и сделать санузел людский. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Второй этаж без с\у при наличии трех спален? Хотя бы ведро на площадке предусмотрите. хех ))) спочатку думав робити, але можливості дещо інші, ніж бажання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Трудівниця-мішалка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Перед заливкою армопоясу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 Продовжуємо мурувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 29 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 13 листопада, перший сніг Нелегка це праця - будувати хату... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 29 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2016 хех ))) спочатку думав робити, але можливості дещо інші, ніж бажання... да ладно сказки тут расказывать. просто реально если 3-4 человека вверху то это конкретная беганина по ступенькам в т.ч. ночью. плитку можно взять недорогую, как и всю сантехнику. да и в крайнем случае - можно заложить каналью и воду а с.у. сделать когда появится возможность (сам рассматривал такой вариант,хотя сейчас не жалею что плитку таки положили - грязные работы, остальное - пока ждет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voiceless Опубліковано: 13 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2016 Привіт колезі по заннятю! Гарний будинок будуєш, удачі тобі та швидкого новосілля! Щодо санвузлів - я також спочатку вирішив робити один санвузол на прешому поверсі, але в процесі будівництва вирішив, що зроблю невеличку кімнатку на мансарді куди зможу розмістити компакт та рукомийник, як показує практика сімейного життя - унітазу бути! ;) Доречі щодо перекриття, в мене такж балки, крок через 75-80 см. Зашалював доскою 100*25, але скоріш за все буду лити плиту, впевнений що таким чином і шумоізоляція буде краща і буде відсутній звук від кроків (чого саме менше не хочу) Тим більши порахувавши, що вирівнювання полу брусками (виставляння) потім зашивка осб та підшивка мінвата+бар*єр+натяжна стеля буде недостатньо тай і дорожче. Будинок плануєш утепляти ззовні? Скважина у тебе чи криниця? бачу лише, що насос встановлений, а з яких недрів він воду помпує невідомо... Самому просто потрібно буде копати скважину, у нас до каменю 25 м, а потім по каменю потрібно метрів з 20-25 пройти щоб води вистачало. Накривати будинок плануєш цього року чи законсервував? Якщо не секрет - чим плануєш крити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 13 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2016 Привіт! Дякую за хороші побажання ) Приміщення над ванною, хоч і назване кабінет, але буде використовуватись частково як технічне - там розміщу бак із холодною водою, а в перспективі і ємкість для гарячої води, планую зробити нагрів води від сонця. Чому бак - бо насоси із пресконтролем залежні від електрики, а вона іноді відсутня по пів дня, а так буде резерв. То у тім приміщенні можливо буде відгородити малий санвузол, усі комунікації розміщені близько, і великих проблем бути не повинно. Але це у майбутньому, бо і другий поверх буду доводити вже аж як заселюсь, інакше не виходить... А на що плита буде опиратись? чи вона буде лежати на балках? Я балки положив із кроком 60 см, стелю першого поверху хочу зробити вагонкою. Утеплення будинку також питання майбутнього. У наших місцях вода не глибоко, обсадна труба скважини має довжину 20м. На смак хороша, і тече скільки хочеш ) Зараз займаюся дахом, на північному схилі прибив СДМ strotex і лати, взявся за південний схил. Накрити хочу металопрофілем, купив профіль висотою 33мм, колір 3009 матовий, товщина 0,45 і як запевнили продавці, з італійського металу ))) Добавлено через 5 минут Систему крокв зібрав за схемою без розпору, дуже налякали мене історії про те, як дах розвалює стіни, та й сусід, котрий торік збудував коробку і накрив, цього року мусів стягувати мурлати... По коньку кинув прогон, перерізом 100х200мм, який опирається на колони, вмуровані у фронтони, і плечі, зроблені заодно з коминами. Прогон не суцільний, його розділяють комини на три частини. Де прольоти більші (3..3,5м), там поставив стойки під прогон. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voiceless Опубліковано: 13 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2016 Плита буде лежати на балках, доски простелю плівкою, кину сітку і стяжку. Балки в мене хороші - витримають. Стосовно нагріву води колекторами - ти красавчик, це також моя мрія разом з панелями на даху та зеленим тарифом... але про це згодом) Стосовно поперечини між кроквами у фронтоні ти переборщив - нікуди вони не роз*їдуться, бантини ж їх тримають)) А тим більше в тебе стіна цегельна (не з газобетону...), якщо ти гарно анкери закріпив чи навіть арматуру вмурував - забудь про ці страхи)) В мого твариша термодім як у мене, будинок 10*8м, фронтони по довшій стороні, кроква 6,5 м!!! Дах 140 квадратів, великі вікна, конструкція даху як у мене - він теж переживав з приводу "розходження", але дах витримує, і слава Богу! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 14 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2017 2-3 січня була тиха і нехолодна погода, накрив хату 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voiceless Опубліковано: 15 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2017 накрив хату мої вітання! ще один етап позаду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 16 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2017 Середина весни, по можливості працюю далі, зібрав собі верстак для всяких дерев'яних робіт, прикупив ФПШ-5М, життя прекрасне))) фотографувати особливо ще немає що, але хочу привітати усіх із Христовим Воскресінням - Христос Воскрес! Воістину Воскрес! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 27 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2017 Вставив вікна і тимчасові двері, будинок набуває зовсім іншого вигляду Зробив одвірки із дошки 50ки, двері зібрав на саморізах, врізав замок, пофарбував, на період будівництва те що треба ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 27 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2017 Десь через тиждень після того, як поставив вікна (двері були вже раніше), почув якісь звуки. Приглядаюсь - у щілині в стіні, що залишилась після риштування, пташки звили гніздо і висиділи пташенят! І хоч доступу через вікна немає, дорослі залітають під дахом зі сторони мауерлата, пролітають через щілини в настилі другого поверху і годують своїх малят! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 6 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2017 Вимурував перестінки на мансарді, посвердлив місця на підрозетники, коробки, поробив штроби, розклав кабелі .... Проводка розділена для освітлення та розеток, 1 поверх на одній фазі, мансарда на іншій. На кухню завів 3 фази для електроплити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 6 серпня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2017 Залишилось ще поз'єднувати проводи у коробках та підрозетниках, перевірити усе і можна братись за штукатурку... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 23 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2017 Штукатурка!.. Декілька разів перечитував тему по штукатурці шановного Мастерка, і нарешті, потихеньку почав пробувати. Спочатку дуже повільно, з відпаданнями, неприставаннями, але чим раз то краще і процес пішов. Дружина побачила, їй сподобалось, взялася помагати )))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 23 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2017 Вчора закінчили стіни мансардного поверху На жаль, не вдається щоденно працювати, а тут ще й якась простуда чіпляється... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voiceless Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Вітаю) Якого виробника вікон вибрали? Чим плануєте утеплятись? Стеля першого поверху буде натяжна чи ГК? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 10 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Рівенська фірма ВікНова, 4-х камерний профіль WDS із фурнітурою winkhaus Знаю, що вибір доволі посередній, але зроблений в силу своїх можливостей Утеплювати будинок ближчим часом планів немає, стелю і першого і другого поверхів робитиму вагонкою. Останнім часом робота погано йде, то хворів трохи, то якісь інші роботи перебивають плани, то ще щось. Якщо погода ще потримається, то хочеться докінчити штукатурку всередині і зробити стяжки, хоча б у декількох приміщеннях 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willi Опубліковано: 16 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Вже можна і погрітись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 25 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2018 ...где продолжение? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз