toyotaaaa Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Продам стиродур 2,2 толщина, экструдированный пенополистирол, styrodur basf, penoboard, пеноборд, утеплитель для внутренних и наружных работ, самовывоз с Гатного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Эка Вы загнули! kiev.prom.ua/p46385172-ekstrudirovannyj-penopolistirol-stirodur.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
info_dim Опубліковано: 20 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2016 Эка Вы загнули! Тут я так понял самое главное слово "BASF" www.strojmag.ua/katalog/utepliteli_zvukoizoljacija/ekstrudirovannyj-polistirol-xps/styrodur-styrisol/styrisol-20x600x1250 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 21 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2016 Тут я так понял самое главное слово "BASF" www.strojmag.ua/katalog/utepliteli_zvukoizoljacija/ekstrudirovannyj-polistirol-xps/styrodur-styrisol/styrisol-20x600x1250 А что, за одно слово платить в 2 раза больше? Особых отличий я не увидела Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз