Tarras Опубліковано: 14 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2016 Продам абсолютно новий, ніразу не був у використані нівелір Stanley AL24! НИВЕЛІР + ШТАТИВ АЛЮМІНІЙ + РЕЙКА 5м Купляв для себе але не пригодився в звязку з переїздом! Продаю майже в два рази дешевше ніж новий! Ціна 4500грн за все Відправлю Новою Поштою наложеним платижем чи по карті приватБанк по всій Україні! 097 925 98 38 Тарас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 Продам абсолютно новий, ніразу не був у використані нівелір Stanley AL24! НИВЕЛІР + ШТАТИВ АЛЮМІНІЙ + РЕЙКА 5м Купляв для себе але не пригодився в звязку з переїздом! Продаю майже в два рази дешевше ніж новий! Ціна 4500грн за все Відправлю Новою Поштою наложеним платижем чи по карті приватБанк по всій Україні! 097 925 98 38 Тарас А штатив окремо продасте? Яка там конкретно модель штатива? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 А штатив окремо продасте? Яка там конкретно модель штатива? Окремо не продаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kandahar Опубліковано: 17 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2016 Сколько реально можете уступить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 18 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Сколько реально можете уступить? Нижче 4000грн не продам, краще вже тоді залишу собі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kandahar Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Нижче 4000грн не продам, краще вже тоді залишу собі Где покупали , есть ли гарантия на него? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 18 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 Где покупали , есть ли гарантия на него? Купляв тут www.dalnomer.com.ua/opticheskie-niveliry.html но зараз їх вже нема там, оскільки це було більше року тому то гарантії теж немає, купував за 9700грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kandahar Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Купляв тут www.dalnomer.com.ua/opticheskie-niveliry.html но зараз їх вже нема там, оскільки це було більше року тому то гарантії теж немає, купував за 9700грн Спасибо. Если можно дайте ссылочку на техническое описание именно этого нивелира. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sinke Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 А я все работаю вашим бошем.....Тарас.... 2 года уже.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 25 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 А я все работаю вашим бошем.....Тарас.... 2 года уже.... )))оо! І як все ок?) Я його недавно згадував)) Ще на форумі подумають що я торгую нівелірами))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sinke Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 )))оо! І як все ок?) Я його недавно згадував)) Ще на форумі подумають що я торгую нівелірами))) Конечно все ок! Тогда продавался он как б/у, но приехал он как новый..... До сих пор доволен покупкой. Спасибо! Ну, каждый продаёт что считает нужным... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 1 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2016 Нівелір ще в продажі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 10 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2016 Піднімаю тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз