brw Опубліковано: 14 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2016 Продам новый телефон Samsung Galaxy S4 GT-I9505. В комплекте все, кроме зарядного устройства. Все пленки на месте. Возможен небольшой торг. Цена - 5500 грн. тел. О9б77ООбО8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lepse Опубліковано: 17 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2016 Обменяю на Оптический нивелир Sokkia B40. состоянте идеальное. в комплекте штатив и рейка 5м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Swetlyachok Опубліковано: 19 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2016 Хоть и хочется белого цвета, а не черного, предложу 4000 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 25 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Хоть и хочется белого цвета, а не черного, предложу 4000 грн. За 4500 отдам) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Swetlyachok Опубліковано: 27 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2016 Честно говоря я предлагая 4000 грн. еще был не уверен, а нужен ли мне тот телефон (точнее цвет) который я не хочу. Я прекрасно знаю этот телефон и за такие деньги это просто везение его взять. Но не могу я отдать 4500 за то чего не особо хочется. И я так понимаю он не на гарантии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 28 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2016 Честно говоря я предлагая 4000 грн. еще был не уверен, а нужен ли мне тот телефон (точнее цвет) который я не хочу. Я прекрасно знаю этот телефон и за такие деньги это просто везение его взять. Но не могу я отдать 4500 за то чего не особо хочется. И я так понимаю он не на гарантии? Да, он без гарантии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз