Toxa@ Опубліковано: 28 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2016 Тоха, а ты выстрелил? Чэ? ______________________________ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 Чэ? Да ничЭ. индусом стал?:D см. свое сообщ. 4 в этой теме, вот про что я спрашиваю. www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3773367&postcount=4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 29 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2016 красивая качелька получилась.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 30 червня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2016 Да ничЭ. индусом стал?:D см. свое сообщ. 4 в этой теме, вот про что я спрашиваю. www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3773367&postcount=4 Нет времени заниматься хенд мейдом. Лучше оставлю четыре часа на сон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 Нет времени заниматься хенд мейдом. Лучше оставлю четыре часа на сон А абрикосы уже есть / будут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 2 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2016 А абрикосы уже есть / будут? Я куплю фрукты, ягоду!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 3 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 Вот наш вариант,песочница и часть игрового комплекса своими руками, остальное готовое установил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 3 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 Я куплю фрукты, ягоду!!! Тоха, ану расскажи, что там за изменения в твоей жизни? Не узнать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2016 Тоха, ану расскажи, что там за изменения в твоей жизни? Не узнать! Є прислівя "краще один раз побпчити, ніж сто раз почути" Приезжайте в Вишгород побачете! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 5 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2016 Toxa@ специально для Вас создана отдельная Ваша тема, можете продолжать там привлекать клиентов: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=3968635#post3968635 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 6 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2016 И вообще очень рекомендую резиновую плитку для покрытия детских площадок Укладывать элементарно, бордюрами крепить не обязательно, у меня так просто лежит и попробуй сдвинь, че то не понравилось - переложил Вся подготовка сводится к просто ровная земля Зимует на месте, вода скозь нее фильтруется, на солнце только слегка выгорает, ходить и беситься одно удовольствие Короче стоит она своих денег,рекомендую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 11 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2016 А после дождя она не скользкая ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 11 липня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2016 А после дождя она не скользкая ? она вообще никак не скользкая, резина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз