Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 навіть народний автомобіль ваз в списку є))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 навіть народний автомобіль ваз в списку є))) лансеры по ходу рулят)))) посмотрим там 3 часа покатушек=квест, потом слалом и аля еще 1 задание, ну и усе)))):flag1: ааааааааа кто дась на прокат огнетушитель и треугольник)))??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 волонтерский фонд. Зараз скільки цих волонтерів порозводилось... АТО вже в усіх в печінці сидить... Для кого война а для кого мать родна:-x Добавлено через 3 минуты ааааааааа кто дась на прокат огнетушитель и треугольник)))??? Ололо як ти їздиш на фіесто без вогнегасника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Зараз скільки цих волонтерів порозводилось... АТО вже в усіх в печінці сидить... Для кого война а для кого мать родна:-x Добавлено через 3 минуты Ололо як ти їздиш на фіесто без вогнегасника ну ато кому в печенке а кто то и в окопе...я не агетирую...есть еще детдома и тд))) я вообще езжу без ничего:grin:надо срочно все купить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Серйозно? на фіесто будеш виступати:lol: Удачки тобі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 захар досить за ПК сидіти, беріть дружину і гов на пробний заїзд;)! Там можна разом їздити, будете штурманом:D Тоха якщо не замітив то я у Львові. А в нас і так специфічна їзда. Так, що не кожен гонщик зможе по Львову їздити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Серйозно? на фіесто будеш виступати:lol: Удачки тобі! ха вчера фиесто нормально рулил)))) не наезжай! тем более если учесть что первая моя машина спорт купе была, то я то то еще гонщица:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 навіть народний автомобіль ваз в списку є))) где список взял?;) Добавлено через 3 минуты ну ато кому в печенке а кто то и в окопе...я не агетирую...есть еще детдома и тд))) я вообще езжу без ничего:grin:надо срочно все купить кто насобирал на десятый лансер по умолчанию должен в тот же день купить огнетушитель;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 где список взял?;) Добавлено через 3 минуты кто насобирал на десятый лансер по умолчанию должен в тот же день купить огнетушитель;) где список взял?:wink: в групі! кто насобирал на десятый лансер по умолчанию должен в тот же день купить огнетушитель:wink: Ну тут все просто, як колись говорили старі люди... трудишся на заводі в поті чола з ранку до ночі. Так за пару років чесним трудом і заробиш на "десятый лансер":D:D:D Все реально, головне захотіти * Mitsubishi Lancer Evolution 10 (2L. 295 л.с) mitsubishi.autoua.net/lancer_evolution/ Коштує якихось нещасних 500 000 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 в групі! Ну тут все просто, як колись говорили старі люди... трудишся на заводі в поті чола з ранку до ночі. Так за пару років чесним трудом і заробиш на "десятый лансер":D:D:D Все реально, головне захотіти * Mitsubishi Lancer Evolution 10 (2L. 295 л.с) mitsubishi.autoua.net/lancer_evolution/ Коштує якихось нещасних 500 000 грн. у нее еще и эволюшен??крутовозмите меня на заднее сиденье Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 у нее еще и эволюшен??крутовозмите меня на заднее сиденье Памперси купив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 у нее еще и эволюшен??крутовозмите меня на заднее сиденье 100500 пудов возьмет *на сиденье Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 короче привезли от тещи соления и немного консервации для консьежки, а она ..а. взяла только 7 банок и рекламировать бренд не стала. Делала моя дама, чистоплотный и порядочный персонаж. Огурцы просто бомба - банок 5 по 3л, помидоры квашенные -5, кабачки под крышкой. У кого какие идеи помимо лося? продать нужно срочно, бабки в селе нужны Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Заїзди "слалом", вали боком Жестоки такие покатушки... З спостережень, у пілотів постійно то бампера відлітають, то колеса відриває... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 короче привезли от тещи соления и немного консервации для консьежки, а она ..а. взяла только 7 банок и рекламировать бренд не стала. Делала моя дама, чистоплотный и порядочный персонаж. Огурцы просто бомба - банок 5 по 3л, помидоры квашенные -5, кабачки под крышкой. У кого какие идеи помимо лося? продать нужно срочно, бабки в селе нужны Незабаром автомайдан їхатиме на Майдан (с..ки ВР прийняла постанову яка суперечить свободі слова, вільного висловлювання громадянами). Там все піде...))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Незабаром автомайдан їхатиме на Майдан (с..ки ВР прийняла постанову яка суперечить свободі слова, вільного висловлювання громадянами). Там все піде...))))) ну помидоры точно орурцами токо по ляшко вроде кидают в силу его шоко-око)) Добавлено через 1 минуту Заїзди "слалом", вали боком Жестоки такие покатушки... З спостережень, у пілотів постійно то бампера відлітають, то колеса відриває... я был на дрифт шоу-о то зрелище Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 короче привезли от тещи соления и немного консервации для консьежки, а она ..а. взяла только 7 банок и рекламировать бренд не стала. Делала моя дама, чистоплотный и порядочный персонаж. Огурцы просто бомба - банок 5 по 3л, помидоры квашенные -5, кабачки под крышкой. У кого какие идеи помимо лося? продать нужно срочно, бабки в селе нужны СкокО денеХ стоят кабачки? (1 банка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 СкокО денеХ стоят кабачки? (1 банка) под крышкой без банки 40 (обмен), с банкой 45. кабачков 2 банки в наличии. эта цена касается всего. Огурци квашенные просто бомба!Такой прайс придумала теща. Делала моя дама-чистоплотный и порядочный персонаж. Вячеслав, Вам лично могу занести на Колибрис-нужно и спину разминать иногда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 7 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Ех) на наследующий раз в клубничку влажуйтесь! Из сливками клубничка разлетится;) Эта картинка как то по другому выглядит))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Памперси купив? да я два раза в таких дтп был, что как то без них на покатухах справлюсь) Добавлено через 2 минуты Ех) на наследующий раз в клубничку влажуйтесь! Из сливками клубничка разлетится;) Эта картинка как то по другому выглядит)))))))))))я особо не влажу в ихнюю подзаработку, но говорят, что соления в том году разлетались. Была ответственная смотивированная консьежка. Целую стихийную торговлю от безделия открыла:D А клубника есть мороженная для своих целей-я раз в неделю наслаждаюсь дарами села Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Эта картинка как то по другому выглядит))))))))))) Не там ищите 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 под крышкой без банки 40 (обмен), с банкой 45. кабачков 2 банки в наличии. эта цена касается всего. Огурци квашенные просто бомба!Такой прайс придумала теща. Делала моя дама-чистоплотный и порядочный персонаж. Вячеслав, Вам лично могу занести на Колибрис-нужно и спину разминать иногда А заносите) (утром позвоните) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 Был кто уже на ВДНХ? по чем вход? что там вообще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 мне вторя и 4 сверху понравились сучки Добавлено через 2 минуты А заносите) (утром позвоните) завтра в ашан утром собираюсь, мог бы сначала вк забежать, вы банку не забудьте пустую взять) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 7 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2016 мне вторя и 4 сверху понравились сучки По заявкам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення