Kris_tya Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 так я чето уже в новых постах и в новых людях потеряшка ))) А ДАВАЙТЕ ЗАНОВО можно?:D:Dшо за рыба че за жены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Да тут АлексДок на рыбу всех приглашают в Одессу... Причем сам АлексДок рыбу не любит, но зато хоть жены как оказалось нет... Девочки воодушевились требуют фото.. О мы тут наговорили пока доктор спасает людям жизни (зубы) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Да тут АлексДок на рыбу всех приглашают в Одессу... Причем сам АлексДок рыбу не любит, но зато хоть жены как оказалось нет... Девочки воодушевились требуют фото.. О мы тут наговорили пока доктор спасает людям жизни (зубы) я згодна, когда ехать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Писали что до апреля нужно уложиться иначе потом сезон, толчия и нехватка рыбы - может нехватить :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Писали что до апреля нужно уложиться иначе потом сезон, толчия и нехватка рыбы - может нехватить :D надо договориться))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 16 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Хочу з вами порадитись Перейменування теми на; 1-й варіант. Дружба 2-й варіант. Курилка Цікаво чи ця тема обжене по популярності тему "Я хочу счастливый брак! А Вы?"Ж-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фая Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 надо договориться))) Сейчас Алекс придет, расскажет нам куда нам ехать (идти) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ws4 Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Toxa@ Тема вполне логично развивается. Дружба, это ж не пятак, так чтоб на улице подобрал -и он твой. Ну а с противоположным полом дружба это покруче и посложнее чем **** штука. ПС. Дожили, уже и про с_екс сказать вслух нельзя )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 16 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 Toxa@ Тема вполне логично развивается. Дружба, это ж не пятак, так чтоб на улице подобрал -и он твой. Ну а с противоположным полом дружба это покруче и посложнее чем **** штука. Дожили, уже и про с_е_кс сказать вслух нельзя )) Я за розвиток теми двома руками, назва замінується. А суть , колорит, учасники все залишається Добавлено через 2 минуты ПС. Дожили, уже и про с_екс сказать вслух нельзя )) Майже як в usa, слово "с_екс" розцінюють як домагання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 якый колорит? возомнил да если б не новенькая Кристя, и дальше бы с тобой особо никто не общался бы 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оз Опубліковано: 16 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2016 У зв'язку з численними скаргами засновника гілки на деякі фамільярні пости - гілка закривається (на деякий час). Прохання засновнику: зберіть, будь-ласка, всі повідомлення, які Ви вважаєте недоречними, та одним листом направте у ОДНІЙ скарзі. Після розгляду усього списку - гілка відкриється. Модератор 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення