belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 та я поняла Ой, Христинко, ну ви його хоч в кущики завезли?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ой, Христинко, ну ви його хоч в кущики завезли?:D он уже и пописять сам не может? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ой, Христинко, ну ви його хоч в кущики завезли?Вспомнил анекдот:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ой, Христинко, ну ви його хоч в кущики завезли?:D :D:D:D:D:D:D да вроде сам ходил по кустикам))))) :D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Белоснежка давай темку создавай да там по флудим))) а то ТОХА грозился всех стереть):D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Белоснежка давай темку создавай да там по флудим))) а то ТОХА грозился всех стереть):D:D Ти шо з пацаном зробила? Вже обід, а його ще на форумі нема!!! Добавлено через 2 минуты фоты потом Фото розпятого хлопчика (Тохи) де??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ти шо з пацаном зробила? Вже обід, а його ще на форумі нема!!! Добавлено через 2 минуты Фото розпятого хлопчика (Тохи) де??? он по ходу разочаровался в людях и послал всех:lol::lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Белоснежка давай темку создавай да там по флудим))) а то ТОХА грозился всех стереть) Да у меня же есть про Пороблено, приходи!:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Белоснежка давай темку создавай да там по флудим))) а то ТОХА грозился всех стереть):D:D повідомлення та теми на форумі не видаляються (лише видаляються ті які порушують правила форуму) ;) так він залишав повідомлення щоб зачинити цю тему кілька днів тому але доцільності в цьому я небачу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Да у меня же есть про Пороблено, приходи!:D:D:D ссілкухочу ссілку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 ссілкухочу ссілку www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=175251&page=118 Гостям раді! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 ссілкухочу ссілку Тобі шо вже тоже пороблено?:D ПиСи. І це тільки після однієї зустрічи !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Тобі шо вже тоже пороблено?:D ПиСи. І це тільки після однієї зустрічи !!! это ты так спрашиваеш : так все таки как же прошел вечер? и будет ли 2я встреча? не скажу мой ответЖ-):flag1: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 не скажу мой ответ Да мы его и так знаем, тут и до бабки не нужно ходить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Хр...н, так хр...н. Шановна belosnezka, Ви хоть знаєте що таке хрін? А фото з Масляної Ви не побачите!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Шановна belosnezka, Ви хоть знаєте що таке хрін? А фото з Масляної Ви не побачите!:D не буть таким уверенным))))))))))))))):lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 не буть таким уверенным))))))))))))))):lol: Я впевнений в цьому!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Я впевнений в цьому!;) что сразу опровергать твой пост или сам?:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 что сразу опровергать твой пост или сам?:D:D Я не екстрасенс, твої думки не вмію читати))! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Я не екстрасенс, твої думки не вмію читати))! эх жаль;):rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 эх жаль;):rolleyes: Наоборот добре) Ха, за то вечір вдалий був, і фото файні вийшли на Масляній:D:D:D Та і яка Масляна може біти якщо пирогів не покуштувати;)! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 А фото з Масляної Ви не побачите! не буть таким уверенным))))))))))))))) ООоо, оце по-нашому! Христя, давайте фоти! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 ООоо, оце по-нашому! Христя, давайте фоти! belosnezka, завіряю Вас, що Kris_tya без мого дозволу "фото не покаже вам"! А я їй не дозволяю показувати фото там де я Так що їжте печеньку бамбук) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 А я їй не дозволяю показувати фото там де я Так мене цікавлять фоти, де Христя. а не де ви бігаєте по кущикам. Жарт, губи на надувайте. Букет. Добавлено через 1 минуту їжте печеньку бамбук) Ні, я хреновинку їм:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 belosnezka, завіряю Вас, що Kris_tya без мого дозволу "фото не покаже вам"! А я їй не дозволяю показувати фото там де я Так що їжте печеньку бамбук) Опа !!! Прям як до дружини. Христя, а ну докажу шо насояща жінка!!! Викладай.:D Тоха ти я в тому анекдоті. "А шо і запитатись не можна?" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення