захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Ви про що? Тоха як це про що???!!! Про екзамени !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Тоха як це про що???!!! Про екзамени !!! праздник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 ЧЕТКО)на два дня:D Добавлено через 1 минуту Кристианит , когда ты Тоху уже "отдружишь"?;) никада:):):)пусть живет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 праздник Не вдалось завантажити плагін. Тоха для таких мега айтишників як я бажано з ссилкою.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Тоха як це про що???!!! Про екзамени !!! прикинь он мне сказал, что ему моя опека не нра...когда отправляла гос учить:D:D:D:D:DЖ-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 прикинь он мне сказал, что ему моя опека не нра...когда отправляла гос учить:D:D:D:D:DЖ-) Нравится, не нравится все равно полюбится.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Не вдалось завантажити плагін. Тоха для таких мега айтишників як я бажано з ссилкою.:D З мене тем юзер нікудишній Потрібно було накрути подписчиків для групи в ФБ, не фіга не вийшло (а в теорії все так просто було) а на практиці Ж.... В ідеалі накручує ось ця програма "Facebook Group Invite All", а вона sorry Добавлено через 2 минуты Не вдалось завантажити плагін. Тоха для таких мега айтишників як я бажано з ссилкою.:D можливо цей плагін вистоїть... Acrobat Reader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 І в нас Масляна буде))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 З мене тем юзер нікудишній Потрібно було накрути подписчиків для групи в ФБ, не фіга не вийшло (а в теорії все так просто було) а на практиці Ж.... В ідеалі накручує ось ця програма "Facebook Group Invite All", а вона sorry Добавлено через 2 минуты можливо цей плагін вистоїть... Acrobat Reader Та є, але чомусь тільки на нашому форумі така лажа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 прикинь он мне сказал, что ему моя опека не нра...когда отправляла гос учить:D:D:D:D:DЖ-) Прикинь опровержение, она додумалась на меня сказать "дитино":fool: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Прикинь опровержение, она додумалась на меня сказать "дитино":fool: А шо Тоха вже став муЖчиною?:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 11 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 А шо Тоха вже став муЖчиною?:D В не обіду сказано, але ваше питання з цієї серії... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Нравится, не нравится все равно полюбится.:D самоуверенно:D Добавлено через 1 минуту вот когда ТОХА научиться принимать людей без ДОЛЖНА буде йому счастя))) дитино:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 11 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 самоуверенно:D Добавлено через 1 минуту вот когда ТОХА научиться принимать людей без ДОЛЖНА буде йому счастя))) дитино:D:D:D Ладно ПОТЕРЯШКА))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Ладно ПОТЕРЯШКА))))) заблудяшка мне нра больше:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 11 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Останній час мене люди щось часто ігнорять, навіть телефонні дзвінки не допомагають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Останній час мене люди щось часто ігнорять, навіть телефонні дзвінки не допомагають... тебе кажеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Останній час мене люди щось часто ігнорять, навіть телефонні дзвінки не допомагають... :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 никада:):):)пусть живет так не интересно. ты должна на маслянную его завалить,если надо связать и так по опытному отдружить, чтобы он стал мужиком наконец, а не херь нес всякую 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 11 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 так не интересно. ты должна на маслянную его завалить,если надо связать и так по опытному отдружить, чтобы он стал мужиком наконец, а не херь нес всякую Так тоді в мене не буде часу сидіть на форумі з вами болтать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Так тоді в мене не буде часу сидіть на форумі з вами болтать) я кстати тебе по факту частично вып работ отписался www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=193286&page=7 думай сынок;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 11 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 я кстати тебе по факту частично вып работ отписался www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=193286&page=7 думай сынок;) Так нурмуль Як говорив колись тренер, біль в мязах це добре (ростуть мязи), рвуться миофибрилли. с. Гнатне делеко для мене. Моя локація Вишгородський р-н. https://www.facebook.com/Услуги-садовника-озеленителя-1528198827480310 P.S. зізнаюсь трішки розлінився, живу сам ніхто нічого мені не говорить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Так тоді в мене не буде часу сидіть на форумі з вами болтать) Тоха якщо Христя зротить з тобою все те що описав Midom ми переживемо твою часткову відсутність на форумі.:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 Тоха якщо Христя зротить з тобою все те що описав Midom ми переживемо твою часткову відсутність на форумі.:D ждем уже ,когда она юнца отджагает верхом) сразу на работу пойдет. Добавлено через 3 минуты Так нурмуль Як говорив колись тренер, біль в мязах це добре (ростуть мязи), рвуться миофибрилли. с. Гнатне делеко для мене. Моя локація Вишгородський р-н. https://www.facebook.com/Услуги-садовника-озеленителя-1528198827480310 P.S. зізнаюсь трішки розлінився, живу сам ніхто нічого мені не говорить. я не знаю, но от магелана 7 мин-5 грн. от тебя до маг думая 10) так вот нужно брать себя в руки и идти изначально куда угодно,либо деграднешь как мужик. энергия в работе, созидать,строить, ззарабатывать...как ты не тронулся то дома без работы. у меня через неделю крышу вырывало. мне и пистолетчиком тогда в счастье было. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 11 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2016 ждем уже ,когда она юнца отджагает вером) сразу на работу пойдет. Не піде, полетить !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення