захар 1977 Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Два язвеника вже в нашій гоп компанії вже намалювалось.:D Добавлено через 3 минуты как тут не выжить Ти в наступний раз Тоху штурманом бери. Підмалюємо, намалюємо і буде "В джазе гонках тільки дівчата". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Два язвеника вже в нашій гоп компанії вже намалювалось.:D Добавлено через 3 минуты Ти в наступний раз Тоху штурманом бери. Підмалюємо, намалюємо і буде "В джазе гонках тільки дівчата". низя парней....если парниша был я б точно первой была Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NYKE Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Вчера отходил от позавчера. Проветривал свою наследницу. Пить предлагали,но я уперался))) Кто угадает,что приготовлено в котелках? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 ВКто угадает,что приготовлено в котелках? №1 узвар, і №2 куліш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NYKE Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 №1 узвар, і №2 куліш Та ну тебе... Це шо тiльки я лошарик до вчора не куштував це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Та ну тебе... Це шо тiльки я лошарик до вчора не куштував це? Наступного разу готуйте солянку))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 низя парней....если парниша был я б точно первой была Так я і кажу зробити як в фільмі "В джазі тільки дівчата" !!! Ми би тебе не здали.:D Добавлено через 11 минут Та ну тебе... Це шо тiльки я лошарик до вчора не куштував це? Ну ти і село без сільради, такі смаколики не куштував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 низя парней....если парниша был я б точно первой была можно теперь можно;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 можно теперь можно;) Аяяй! Ви так не захоплюйтеся, хлопчиками:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Аяяй! Ви так не захоплюйтеся, хлопчиками:Dя паредлагая Кристиане вариант обхода правил) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 я паредлагая Кристиане вариант обхода правил) Треба на Тохі експеримент зробити на наступній гонці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Треба на Тохі експеримент зробити на наступній гонці. не троль Тоха ближних по форуму, да незатроленный будешь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Пока мы всем мужским коллективом этой темы вечерами вязать носки не начали предлагаю флудерную тему: -зачем нужно хорошо выглядеть мужчине или женщине после вступления в брак? -является ли хорошая физическая форма(скажем так значительно лучше среднего)основанием в желании мужчины или женщины искать какие-либо отношения на стороне? -если мужчина или женщина постоянно испытывают домогательства или соблазны со стороны,то не значит ли это, что хорошая физическая форма ведет к разрушению длительных отношений? Отвечаем от третьего лица и себя в пример не приводим. Это для того,чтобы в процессе обсуждения никто никого не оскорбил. Высказываемся,господа!Тема дружеская... Потрібно прочитати за пару днів 180 сторінок, а мене постійно щось відволікає... Хто знає спосіб як сконцентруватись на читанні? Буду вдячний за пораду В загалом, рився на ПК як не як 1TB ЖД. відкопав старі файли... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Та ну тебе... Це шо тiльки я лошарик до вчора не куштував це? и я тож лошок Добавлено через 12 минут — Выходи за меня. Хочу быть твоим мужем. — Мужем не надо, будь другом… сделай кофе:flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 — Выходи за меня. Хочу быть твоим мужем. — Мужем не надо, будь другом… сделай кофе:flag1: Тоха кидай вже ту свою книгу, Христя тебе на каву запрошує.;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 — Кофе будете? — Я не пью кофе. — Ну, тогда чай? — Я не пью чай. — Виски с содовой? — Я не пью содовой. *Оказывается про кофе много анекдотов) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Тоха кидай вже ту свою книгу, Христя тебе на каву запрошує.;) не не...это то что после масляницы будет:lol::lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Потрібно прочитати за пару днів 180 сторінок, а мене постійно щось відволікає... Хто знає спосіб як сконцентруватись на читанні? Буду вдячний за пораду В загалом, рився на ПК як не як 1TB ЖД. відкопав старі файли... можу допомогти :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 можу допомогти :D До масляної, щоб не відволікався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Четкий анекдот про кофе:lol: Иди читай !!! А не то помогут, ну чтоб не отвлекался. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Ех)) як не крути, в наш час стільки гаджетів, не виходить тривалий час сконцентруватись на одному P.S. пішов в ФБ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Ех)) як не крути, в наш час стільки гаджетів, не виходить тривалий час сконцентруватись на одному P.S. пішов в ФБ Пожалійте Тоху, забаньте в ФБ !!!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 можу допомогти :D ЧЕТКО)на два дня:D Добавлено через 1 минуту не не...это то что после масляницы будет:lol::lol: Кристианит , когда ты Тоху уже "отдружишь"?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 10 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 ЧЕТКО)на два дня:D Мінімум на три, а то і більше. Все залежить від того як пройде масляна.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2016 Мінімум на три, а то і більше. Все залежить від того як пройде масляна.:D Ви про що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення