slkl Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 _______________________________________ :lol: .............. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 представляю Кристю в роли такого бойца. Какой то мощный конфликт дома и получаешь троечку, летишь в угол и понимаешь, что жизнь боль Знав я одну таку сімейку чоловік чемпіон світу з боротьби жінка України. Коли вони сварились між собою вот це було видовище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 А навіть якщо і так. Ревнуєш?;) я вообще не ревнивая)))) тем более друзей :D:D:D Добавлено через 1 минуту Прикол в тому що на фото спортзалу не видно не одної дівчини, чого б це ХЗ... и таки да ! я 1 девчонка и тренеруюсь бить больших дядь ну мало ли кому-то приспичит на меня напасть) я ж мелкая! и я тут такая в пах по сахарной косточке и выдавлю глаз))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 и тут така тишина))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 и тут така тишина))))))))))))) я хожу недавно...не ссыте....и в целях самообороны! как учит Сенсей, ты должен готов быть всегда ко всемуЖ-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 я хоже недвно...не ссыте....и в целях самообороны! как учит Сенсей, ты должен готов быть всегда ко всемуЖ-) Знаєм юніорів аха))))) Це як мене колись на секції занесло "Реванш" в стадіоні Спартак. Перший день зрозумів що щось не то... пацани по 12-15 років на грудь беруть по 170кг. Відчував себе планктоном. Потім вже довідався що ти пацани мастера спорту, і вони всією сімєю тренуються з Н.Р.Месаблішвілі. ПС. тоді закинув тренування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 (змінено) ПС. тоді закинув тренування Лузер, майстрами спорту не народжуються ними стають!!! Змінено 3 березня 2016 користувачем захар 1977 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Тренировка воспитывает силу духа, это ж влоп после работы ити и еще 2 часа херячить...и когла это 3 раза в неделю так хочеться профилонить....а незя.... так что тут кто для чего ходит и тренеруеться. Мы не спртсмены, мы люди которые попытаються выжить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Тренировка воспитывает силу духа, это ж влоп после работы ити и еще 2 часа херячить...и когла это 3 раза в неделю так хочеться профилонить....а незя.... так что тут кто для чего ходит и тренеруеться. Мы не спртсмены, мы люди которые попытаються выжить. А два рази в день, шість днів в тиждень + 1 раз в неділю слабо?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 А два рази в день, шість днів в тиждень + 1 раз в неділю слабо?:D до чого це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 и таки да ! я 1 девчонка и тренеруюсь бить больших дядь ну мало ли кому-то приспичит на меня напасть) я ж мелкая! и я тут такая в пах по сахарной косточке и выдавлю глаз))))) и научила она его ВСЕМУ:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 А два рази в день, шість днів в тиждень + 1 раз в неділю слабо?:D детки?_))))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 до чого це? До того Тоха, що ти перестраханий. Качків побачив і в кущі. Для того щоб чогось в спорті добитися треба до цього тяжко їти. А пост був не до тебе, а до Христі. Треба їй тебе беззахісного захісти як гуляти підете. А для цього треба тренуватись добре.:D Щютка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 А два рази в день, шість днів в тиждень + 1 раз в неділю слабо?:D Докази в студію! ПС. селфі і в самого є з тренажорки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Докази в студію! ПС. селфі і в самого є з тренажорки. селфи в студию:-x Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 3 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 До того Тоха, що ти перестраханий. Качків побачив і в кущі. Для того щоб чогось в спорті добитися треба до цього тяжко їти. А пост був не до тебе, а до Христі. Треба їй тебе беззахісного захісти як гуляти підете. А для цього треба тренуватись добре.:D Щютка Від кого оборонятись? нариків, бомжів, карманників, алкашів, вони і самі від вітру хитаються:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Треба їй тебе беззахісного захісти як гуляти підете. А для цього треба тренуватись добре.:D Щютка Захар, ну Вы чуть перегибаете Добавлено через 1 минуту кстати, а сколько нашему юноше ТС отроду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Докази в студію! ПС. селфі і в самого є з тренажорки. Які тобі докази Тоха? З 1 класу по 10 "Динамо Львів" водне поло майстер спорту, тренера Богданов, Новіков, останього Наумчіка навіть згадувати не має бажання розвалив одну з найкращих команд в СССР 77 серед нашого віку. Вчився в Училищі Олімпійского резерву на Княгині Ольги. Приїдеш до Львова підемо в басейн або на озеро я тобі докажу:D Акваланг не забудь Добавлено через 1 минуту Захар, ну Вы чуть перегибаете Так написав вкінці шютка. Тоха як образив вибач будьласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Від кого оборонятись? нариків, бомжів, карманників, алкашів, вони і самі від вітру хитаються:D:D:D если б...я то че пошла на борьбу? меня в моем же парадном бомжи чуть не побили.....даже бомж сильнее меня и моих 45 кг:-x:-x:-x:-x а шас хер им..как гепну... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
:::NEPTUN::: Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 а ше учим связывать защищаться от ножа палки... Вы, это... Поаккуратней с терминологией! У взрослых людей, особенно половозрелых, термин "палка" имеет ещё одно значение! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Вы, это... Поаккуратней с терминологией! У взрослых людей, особенно половозрелых, термин "палка" имеет ещё одно значение! :D каждый о своем думает))) шош поделать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plotnikovvv Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Спорт не должен быть в тягость... когда думаешь пипец... вечером на тренировку...(((( Каждый человек сам должен созреть и понять что это ему жизненно необходимо... На мой взгляд идеально спортзал иметь дома... но многие даже туда зайти не хотят... в силу того что мало времени и т.д... А самое главное это мотивация... и само собой здоровая... чтобы стремится к хорошему.... здоровью, силе и прекрасной фигуре))) а не от боязни других слабых на ум, пьяниц и наркоманов).... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 каждый о своем думает))) шош поделать! А шо поробиш, ми такі.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 Спорт не должен быть в тягость... когда думаешь пипец... вечером на тренировку...(((( Каждый человек сам должен созреть и понять что это ему жизненно необходимо... На мой взгляд идеально спортзал иметь дома... но многие даже туда зайти не хотят... в силу того что мало времени и т.д... А самое главное это мотивация... и само собой здоровая... чтобы стремится к хорошему.... здоровью, силе и прекрасной фигуре))) а не от боязни других слабых на ум, пьяниц и наркоманов).... каждому свое;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
:::NEPTUN::: Опубліковано: 3 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2016 А потом пришел поручик Ржевский, и тут такое началось...(с) А шо поробиш, ми такі. Та да! У меня на ваше сообщение: А два рази в день, шість днів в тиждень + 1 раз в неділю слабо?:D Первая мысль мелькнула, что это вы про "супружеский долг"! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення