belosnezka Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 от так вот за пару предложений с вульгарщиной-целый день ухо горело Да мож там одно слово вульгарное было?!:D:D:D Добавлено через 1 час 18 минут На предложение Белоснежки сначала спрашивает , а чуть спогодя ( в другой теме ) ей же пишет light флірт був... В месседжах вульгарщину отримав від "Белоснежки". Слушаться нужно старших, говорили же, говорили!:D:D:D Видайте нам будь ласка інфу про партизанку " Білосніжку"! ну во-первых ничего у вас не получится Цитата: Сообщение от belosnezka Я же еще и брезгливая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Слушаться нужно старших, говорили же, говорили!:D:D:D Видайте нам будь ласка інфу про партизанку " Білосніжку"! ну во-первых ничего у вас не получится Не за ким не збираюсь бігати. Слава Богу, не параноїк. Скоро тепло буде, літом веселіше на душі:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Не за ким не збираюсь бігати. Їздити, їздити. Велопокатушки ж. Добавлено через 56 секунд Скоро тепло буде, літом веселіше на душі 100%! Тепла вашій душі. Мир?!.:D:D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Я смотрю тут прям сериал ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Я смотрю тут прям сериал ))))) Да нет, заблуждаетесь:D, тут театр одного актера:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Мир?!.:D:D:D Сусідка belosnezka, я з вами не сварився! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Да нет, заблуждаетесь:D, тут театр одного актера:D. ааааа ну тогда я в парой могу стать:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Все здесь думают, зачем дружба? Вот зачем Друг в беде не бросит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Все здесь думают, зачем дружба? Вот зачем Друг в беде не бросит ахаха шас такие друзи шо беду сами сделают))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 ахаха шас такие друзи шо беду сами сделают))) Їх я називаю товаришами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Їх я називаю товаришами) а я с такими просто не общаюсь) поетому у меня 1 подруга и ее муж 1 друг) а все остальные просто знакомые:beer: так что там на счем Феста и покатушек на великах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 а я с такими просто не общаюсь) поетому у меня 1 подруга и ее муж 1 друг) а все остальные просто знакомые:beer: так что там на счем Феста и покатушек на великах? _____________________________ Я за! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 _____________________________ Я за! Это я поняла. Когда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Это я поняла. Когда? Велопокатушки з приходом тепла і сухої погоди. Я холоду боюсь:D На афішах потрібно дивитись коли будуть проходити фести, як то так) Добавлено через 7 минут Кристи, у вас є велотранспорт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Велопокатушки з приходом тепла і сухої погоди. Я холоду боюсь:D Наша Галю балувана. З такою дівчиною йому холодно. Певно старість.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Наша Галю балувана. З такою дівчиною йому холодно. Певно старість.:D З такою дівчиною З якою "такою" дівчиною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 З якою "такою" дівчиною? З гарною, звати Христина. Ви не знали???;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 так что там на счем Феста и покатушек на великах? Когда? З якою "такою" дівчиною? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Велопокатушки з приходом тепла і сухої погоди. Я холоду боюсь:D На афішах потрібно дивитись коли будуть проходити фести, як то так) Добавлено через 7 минут Кристи, у вас є велотранспорт? Авто транспорт е)))) можно ж не только на великах гонять) на бордах санках скутерах итд)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 З гарною, звати Христина. Ви не знали???;) Я теж кульний і пушистий І що з того? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 26 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Авто транспорт е)))) можно ж не только на великах гонять) на бордах санках скутерах итд)))) Ага, можна ще на авто ганять, на Чайкі приз дають шампусик:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Ага, можна ще на авто ганять, на Чайкі приз дають шампусик:D:D:D чайка это отстой)ашан рулит):flag1::flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Я теж кульний і пушистий І що з того? это вам кто то сказал или вы так сами решили?:grin::grin::grin: я ваще, тож, нівроку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 чайка это отстой)ашан рулит):flag1::flag1: Наверное все-же лучше на чайке, в ашане людей много и охрана злая) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 27 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 Наверное все-же лучше на чайке, в ашане людей много и охрана злая) если гонять да Чайка, а ашан просто туса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення