tryzub Опубліковано: 28 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2015 Проектом у мене передбачено низькотемпературний газовий конденсаційний котел. Для цього в один із каналів вент блоків Шидель мала ставитись труба, тому капітального димоходу не робилось. Оскільки за підключення газу мені треба буде нехило заплатити і ціна на нього лише росте, думаю тепер про пелетний котел. У мене в топочній достатньо місця, щоб його розмістити. Але тепер питання по димоходу. Будинок збудовано. Є лише вентканали з блоків Шидель внутрішнім розміром 12х17 см. У пелетника, що розглядаю написано, що треба діаметр димохода 80мм і температура газів 150С. partner-td.com.ua/termomont-toby-12b-12-kvt Тепер питання. Чи можна розглядати варіант гільзи з нерж в вент канал ШИдель, щоб використовувати для ТТ котла на описаному прикладі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 28 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2015 Чи можна розглядати варіант гільзи з нерж в вент канал ШИдель, щоб використовувати для ТТ котла на описаному прикладі? Запросто. .................. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз