sapozhnik Опубліковано: 12 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 12 січня 2016 Пришлите,пож-ста... Вам 11 или 22 интересен? Хозяева разные ;) На 22 Sergei_ в очереди, но,думаю, к завтра еще предложения появятся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vo28 Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Спасибо sapozhnik очень хороший и ответственный человек с которым приятно иметь дело ). А большие радиаторы у вас там не продают? Только 500/600? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Спасибо sapozhnik очень хороший и ответственный человек с которым приятно иметь дело ). А большие радиаторы у вас там не продают? Только 500/600? Я спрошу. Но, в основном, снимали с кухонь маленькие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vo28 Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Потомучто кухни большие ? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Потомучто кухни большие ? )))Ага - кухни "большие", проектанты - дебилы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergei_ Опубліковано: 13 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Продали? Или можно постоять в очереди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 13 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2016 Продали? Или можно постоять в очереди? Да только Вас и ждем Контакты кидаю в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.A.N Опубліковано: 16 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2016 Интересует 11-й тип. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vo28 Опубліковано: 18 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 а 22типа как я у вас брал там еще одного до 500грн нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз