BoomerS Опубліковано: 17 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2015 На вихідних купив в епіцентрі 2 відра (9 і 2,7л) фасадної краски для покраски стін в квартирі (в тому числі спальні). Коли купував не звернув увагу, консультант сказав, що можна її використовувати і для внутрішніх робіт. Коли приїхав додому задумався чи можна. Шукаю по різних форумах пишуть 50% категорично не можна 50% що краще не буває. Фарба Kompozit Premium Fasad. Назад здати не вийде оскільки затонована ( Тільки прошу не роздувати тему відповідями типу вона фасадна значить не можна або яка різниця вся фарба хімія значить можна. Хочеться побачити відповіді людей які реально в цьому розуміються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрея Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 Я покрасила фасадной краской стены внутри дома. Ничего с моей семьей не произошло. Живем в этом два года, краска ведет себя нормально, ну и мы все тоже здоровы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legus Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 Можете ее смело мыть теперь))) Химии там больше, но думаю на здоровье оно не влияет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрея Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Я цветы обрызгиваю так, что по стенам текут ручейки) И все в полном порядке) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Себе дома фасадной краской я покрасил бы только тогда,когда лично прочитал на упаковке,что её можно использовать и для внутренних работ,а не со слов продавца. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 1. я бы такие вопросы задал технологу или представителю производства который смог бы аргументировать 2. исходя из сертификата тут kompozit.ua/serts/?type=show&id=1971 "Фарба не містить розчинників та інших шкідливих речовин, без запаху, не горюча. " исходя из описания - рекомендуется для влажных помещений "Рекомендуется для окраски фасадов жилых, торговых, промышленных, складских и других зданий, железобетонных изделий и монолитно-каркасных конструкций, а также помещений с повышенной влажностью. " 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз