former.ibm Опубліковано: 5 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2015 после ремонта осталась шторка для ванны RAVAK (прозрачная) 160см шириной (ссылка устарела) самовывоз с Оболони (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gedeonovich Опубліковано: 6 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2015 Цена 5грн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
former.ibm Опубліковано: 7 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2015 Цена 5грн? думаю, что 2000грн и самовывоз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
room155 Опубліковано: 7 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2015 состояние? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
former.ibm Опубліковано: 7 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2015 состояние - б/у. мы пользовались до ремонта. после ремонта она не нужна - ванну убрали как класс. целое. если есть желание - могу вечером подробно пройтись по периметру и подробно пофотографировать. я никаких проблем не видел, но и подробно не рассматривал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
room155 Опубліковано: 7 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2015 глухой стенки у нее нет? - только передняя часть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
former.ibm Опубліковано: 7 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2015 да, только передняя. три сегмента, один неподвижный, два двигаются последовательно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз