nobil Опубліковано: 24 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2009 Интересно Будет шкафчик покрываться налётом жира и насколько она удобна ? (ссылка на изображение устарела) Из каталога - оригинал (ссылка на изображение устарела) Вот как вписали в интерьер (ссылка на изображение устарела) Приблизительная стоимость данной кухни - 10 тыс./евро Производство Италия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мария Кле Опубліковано: 24 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2009 прикольная! я бы такую тоже поставила... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 24 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2009 Вы и мойку хотите так расположить, как на картинке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nobil Опубліковано: 24 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2009 Вы и мойку хотите так расположить, как на картинке? Как на первой и третей картинках. Смущает что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 24 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2009 Как на первой и третей картинках. Смущает что? Мое смущение в этом случае не имеет значения. А хозяйки этой кухни сколько лет будет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nobil Опубліковано: 27 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2009 Чтоб не ошибиться за - 40 В чем дело, не понимаю Мoжет смущают стулья у мойки? Основной стол находится правее, его не видно (3-я картинка) Вот тут картинки - намусорил чуток www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=8619&page=15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карелина Опубліковано: 3 грудня 2009 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2009 оригинальное решение декора вытяжки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз