kandahar Опубліковано: 15 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2015 Куплю Фиат Добло дизель , грузопасажир или пасажир для работы не дорого ,только у хазяина , в рабочем состоянии. Перекупщиков просьба не беспокоить. Машина нужна для себя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miccca Опубліковано: 16 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 я продаю, свой добло но он грузовой. подойдет? 1,3 дизель, с кондиционером. auto.ria.com/auto_fiat_doblo-gruz_16378923.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kandahar Опубліковано: 17 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2015 я продаю, свой добло но он грузовой. подойдет? 1,3 дизель, с кондиционером. auto.ria.com/auto_fiat_doblo-gruz_16378923.html Спасибо но для меня дороговато, росчитываю до 4500 у.е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miccca Опубліковано: 17 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2015 Даже не знаю...за такую цену пассажиров нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз