Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Пенопласт 25 ДСТУ и 25 ЕКО, что выбрать?

kruchenik

Рекомендовані повідомлення

Вообщем утеплили основной корпус дома ВИКБУД ПСБ-С-25 (ДСТУ) 100мм, дошли до корпуса "гараж-комната над гаражом", гараж не отапливаемый. Потолок в гараже утеплен минватой Роквул 100мм, в комнате над гаражом ощутимо холоднее чем в доме. Решили доутеплить и тот корпус. Но если изначально выбрали пенопласт под программу теплого кредита без особого выбора (хотя вроде как и неплохой), то теперь задумался, а надо ли на холодный гараж такой же дорогой пенопласт. Зашел на сайт ВИКБУДа и увидел новый тип пенопласта ЭКО, цена в полтора раза дешевле (533 против 890), но характеристики немного разные. Прокомментируйте насколько отличаются свойства этих видов пенопластов и чем чревата "экономия".

 

Итак:

Пінопласт ПСБ-С-25 (ДСТУ)

 

Пінопласт марки ПСБ - С - 25 (ДСТУ) застосовується, для утеплення фасадів будинків, а також балок, дахів, лоджій, об'єктів передбачають невеликі навантаження. Найпоширеніша та універсальна марка пінопласту. Головна відмінність фасадного пінопласту ПСБ-С - 25 - поліпшена адгезія: штукатурка на ньому тримається довше в порівнянні з іншими марками пінопласту. Фасадний пінопласт володіє підвищеною щільністю.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Щільність, кг/м³, не менше 15,1 Міцність на стиск при 10% лінійній деформації, МПа, не менше 0,1 Границя міцності при вигині, МПа, не менше 0,18 Теплопровідність в сухому стані при температурі 25( ± 5) Сº Вт / (м. К.), не більше 0,039 Вологість плит, від %, не більше 12 Водопоглинення за 24 год.,% по об’єму не більше 2 Строк експлуатації, років не менше 25

______________________________________________________________

 

 

Пінопласт 25 ФАСАД-ЕКО (ТУ) - прозора

 

Для задоволення ринку теплоізоляції якісним та дешевим товаром наша компанія розробила технічні умови і почала виробляти пінопласт марки 25 ФАСАД-ЕКО (ТУ), котрий є гарною альтернативою та за своїми основними характеристиками не поступається більш дорожчому пінопласту.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

 

Щільність, кг/м³, не більше 8 Міцність на стиск при 10% лінійній деформації, МПа, не менше 0,08 Границя міцності при вигині, МПа, не менше 0,15 Теплопровідність в сухому стані при температурі 25( ± 5) Сº Вт / (м. К.), не більше 0,04 Вологість плит, від %, не більше 12 Водопоглинення за 24 год.,% по об’єму не більше 12 Строк експлуатації, років не менше 25

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зашел на сайт ВИКБУДа и увидел новый тип пенопласта ЭКО, цена в полтора раза дешевле (533 против 890), но характеристики немного разные. Прокомментируйте насколько отличаются свойства этих видов пенопластов и чем чревата "экономия".

 

Так чего здесь коментировать, скорее нужно про надпись на заборе историю цитировать, ситуация такая что взяли пенопласт 15-ку и назвали его 25-кой хотя я такую историю лет7-8 назад видел

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Попросите назвать точный вес листа или куба. Или сами взвесьте. И все.
Так там написано: ДСТУ — не менее 15,1 кг/куб, т.е. на самой нижней границе ГОСТа, ЭКО — не более 8 кг/куб, т.е. хуже 15-й марки по ГОСТу. Т.е., второе, вообще не пенопласт, а его имитация.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...