=YaSto= Опубліковано: 8 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 ТВ маленький, 14-15"? Да , где то такой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 тогда могу сделать взнос только на "путчик" на "революцию" аппарат должен быть по-серьёзней!:D Добавлено через 10 минут а за новую подставку сколько хотите выручить? и какая длина дверного магнитика? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 8 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 За новую хочу 300 Магниты в длину 6,2 см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 за магниты предложу 20 грн, т.к. stream-market.com.ua/magnit_dvernoy если да, готов завтра забрать вместе со шлангами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 8 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 Шланги уже в понедельник уходят Магниты по ссылке такие как мои по 7.84 и то только оптом от 50 штук, по 2 грн не согласен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 Шланги уже в понедельник уходят Магниты по ссылке такие как мои по 7.84 и то только оптом от 50 штук, по 2 грн не согласен я же надеюсь, уходят в моё направление? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 8 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 я же надеюсь, уходят в моё направление? А, ну да, я ники не запоминаю, естественно как договорились 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 захватите, пжл, 2 магнитика если, всё же, надумаете 10шт за 30 грн - берите все! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 =YaSto=, дзэнькую за шланги, теперь есть чем прикидываться:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 10 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2015 =YaSto=, дзэнькую за шланги, теперь есть чем прикидываться:D На здоровье,поливайтесь скоки надо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 16 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2015 Продолжаю раскопки Телевизор JVC рабочий Полка под него же Ещё одна полка ,новая, двойная тел+ двд Дверное: магниты 10 шт по 5 грн, шарики фиксаторы 20 шт по 5 грн - желательно все забирать, поштучно возить не буду Два комплекта на раздвижные двери - макс вес до 45 кг Клапан безопасности котла Califfi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Клапан котла ушёл Остались телек, полки, системы для дверей и мелочевка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 23 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Два комплекта на раздвижные двери - макс вес до 45 кг Сикоко хотите за шт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Сикоко хотите за шт? Не помню по чем брал :DD доллар был по 12 ещё Предлагайте вашу цену, а там решим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 24 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2015 Предлагайте вашу цену, а там решим 150 грн. устроит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 24 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2015 150 грн. устроит? да, вы обе заберёте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 24 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2015 да, вы обе заберёте? Пока есть необходимость только в 1-й шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
насосник Опубліковано: 25 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2015 почем отдадите клапан безопасности котла? Для себя. Могу предложить 1500 грн. Геннадий. 0674421897 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 27 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2015 почем отдадите клапан безопасности котла? Для себя. Могу предложить 1500 грн. Геннадий. 0674421897 клапан уже продан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mikloshill Опубліковано: 29 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2015 да, вы обе заберёте? Дайте пожалуйста ссылочку для понимания то оно или нет. Мне нужно на одну дверь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз