DJADJA Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 Стандартные павильоны-теплицы не подходят с эстетической точки зрения. Архитектор предложил вот такое решение. Размер чаши 8х4, в межсезонье не експлуатируется. Ищу толкового подрядчика. 050 352 61 35, Игорь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2015 На жаль не зрозуміло що саме мав на увазі Ваш архітектор.Подібних конструкцій є пару видів-від "плоского" павільйону до автоматичного модульного накриття. Потрібно розуміти яка ціль установки накриття-від цього і "плясать". Я можу запропонувати ролетне накриття ,для вуличного бассейну найкраще підходить такий тип: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ajj Опубліковано: 22 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2015 Я так понял это плоский павильон. Делают всего несколько контор в Украине. Обращаться только к ним, чтоб иметь гарантию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodomag Опубліковано: 10 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2016 Данное накрытие не практично из такого соображения, что как купаться при таком павильоне?? Павильон для бассейна делается так чтобы в любое время года можно купаться в бассейне, а именно делается павильон не плоский а дугой чтоб человек мог принять бассейн не открывая павильон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз