jozefin Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Продам участок от 25 сот до 1 га. Продаем как ОСГ, цена соответствует - 700 у.е. за сотку. Поможем с переводом под строительство ( срок 40-50 дней) Это не пай! " В межах села" Рядом построен дом, живут люди. Отвечу на все вопросы, все расскажу, а лучше покажу) Хозяин! 097 490 09 47 Алла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hate Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поможем с переводом под строительство ( срок 40-50 дней) Это не пай! " В межах села" А в этом селе есть план зонирования или ДПТ? 4. Зміна цільового призначення земельної ділянки, яка не відповідає плану зонування території та/або детальному плану території забороняється. { Частина четверта статті 24 набирає чинності з 1 січня 2013 року - див. підпункт 1 пункту 1 розділу V "Прикінцеві положення" цього Закону } zakon0.rada.gov.ua/laws/show/3038-17/page2 Напишите, плз, кадасровый номер участка 25 соток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 14 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 А в этом селе есть план зонирования или ДПТ? 4. Зміна цільового призначення земельної ділянки, яка не відповідає плану зонування території та/або детальному плану території забороняється. { Частина четверта статті 24 набирає чинності з 1 січня 2013 року - див. підпункт 1 пункту 1 розділу V "Прикінцеві положення" цього Закону } zakon0.rada.gov.ua/laws/show/3038-17/page2 Напишите, плз, кадасровый номер участка 25 соток. Все законно. Рядом, участки уже переведены, построен дом, живут люди. Кадастровый написала Вам в ЛС. Добавлено через 5 минут Чтобы не было больше вопросов, по изменению целевого назначения, кто знает Погребы - ресторан " Хазар Ленкорань", кафе " Дубровка", построены на таких же участках, в этом же массиве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdansmc Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Что с электричеством, газом, дорогой? Можно и мне кадастровый номер в лс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hate Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Рядом, участки уже переведены, построен дом, живут люди. Если там нет ПЗ или ДПТ, то сделать это законно можно было только до 1 января 2015 года. С этой даты лавочка закрылась. 6-1. Встановити, що дія частин третьої та четвертої статті 24 цього Закону до 1 січня 2015 року не поширюється на території, де відповідно до цього Закону не затверджені плани зонування або детальні плани територій. { Розділ V доповнено пунктом 6-1 згідно із Законом N 606-VII ( 606-18 ) від 19.09.2013 } zakon0.rada.gov.ua/laws/show/3038-17/page4 Кадастровый написала Вам в ЛС. Ничего не получил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 14 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Если там нет ПЗ или ДПТ, то сделать это законно можно было только до 1 января 2015 года. С этой даты лавочка закрылась. 6-1. Встановити, що дія частин третьої та четвертої статті 24 цього Закону до 1 січня 2015 року не поширюється на території, де відповідно до цього Закону не затверджені плани зонування або детальні плани територій. { Розділ V доповнено пунктом 6-1 згідно із Законом N 606-VII ( 606-18 ) від 19.09.2013 } zakon0.rada.gov.ua/laws/show/3038-17/page4 Ничего не получил. Я Вам по этому поводу уже все написала, если Вам не подходит, ищите другой участок. ))) Добавлено через 19 минут Что с электричеством, газом, дорогой? Можно и мне кадастровый номер в лс? Написала Вам в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hate Опубліковано: 14 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Я Вам по этому поводу уже все написала, если Вам не подходит, ищите другой участок. ))) Я задал вопрос, есть ли в Погребах ПЗ или ДПТ на территорию, где находится участок, но ответа не получил. Написала Вам в ЛС Вы скинули кадастровый номер участка площадью 1.0277 га, а я просил 0,25 га. Или у Вас один участок 1.0277 га, который Вы собираетесь делить под покупателя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 14 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2015 Я задал вопрос, есть ли в Погребах ПЗ или ДПТ на территорию, где находится участок, но ответа не получил. Вы скинули кадастровый номер участка площадью 1.0277 га, а я просил 0,25 га. Или у Вас один участок 1.0277 га, который Вы собираетесь делить под покупателя? Так точно) У меня один участок, который я собираюсь делить под покупателя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 19 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 Актуально! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andru78 Опубліковано: 19 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 Актуально! НУ ДАВАЙТЕ КАДАСТР-ПОСМОТРИМ )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jozefin Опубліковано: 2 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2015 Торгуюсь!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз