Nobel Опубліковано: 21 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2020 всі здорові хоч?[/quote Слава Богу так є 1 мішок чорносливу, сушили для себе, але буде забагато..Тому продам. По 40грн/кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 21 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2020 Мені 5 кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 26 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2020 Добрый вечер! 5 кг чернослив + 2 кг семян + 2 кг фасоли. Подтвердите пожалуйста заказ и куда оплачивать. Спасибо. Жду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MadHatterBelial Опубліковано: 28 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2020 Добрий вечір! Можна 5 кіло чорносливу і 6 кіло насіння, будь ласка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 1 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2020 Спасибо за посылку. Все отлично. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2020 Кому останні 4кг зернят, 2кг часнику і 2кг фасолі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tatiana Gal Опубліковано: 1 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2020 Давайте я куплю у Вас 1 кг насіння, 2 кг часнику и 2 кг фасолі. Напишуть суму до сплати та номер картки у личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2020 Вибрав ще 3кг свіжих зернят, кому вітаміни? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2020 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 11 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2020 Получила посылочку от Кости. Как всегда, всё точно и вкусно , к тому же ещё неожиданный и приятный бонус. Спасибо большое. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 Всім привіт. Знову в наявності свіжі голонасінні зернята - по 130грн/кг, небагато простих зернят по 70грн і трішки часнику по 60грн/кг. Як завжди все фасується, відправляється... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Наталия23 Опубліковано: 12 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2021 Доброго дня. Мені потрібно простих зернят 2 кг, голонасінних зернят 2 кг, часник 2 кг. А волоські горіхи та квасоля є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2021 Залишилось 15кг голонасінних і 5кг простих зернят... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 16 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2023 Доброго вечора! Nobel, як ви? як здоров'я, як справи, як сім'я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 Доброго вечора. Всі на місці, двоє діток ..робота та, яка і була 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 Є свіжі гарбузові голонасінні зернята. 130грн/кг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз