Nobel Опубліковано: 28 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 Ще хочемо 35 кг - у піст те, що требa. Є можливість ще7 То грошi скинемо. звичайно є Оплачуйте, завтра до вечора постараюсь відправити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 зробив собі такий ричажний горіхокол... швидше..легше..кращий вихід метелика заливаю кипятком горіхи на 20хв, потім зливаю і ще теплими переколюю..вихід метелика до 90% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 28 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 А что и почем сейчас есть в наличии ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 28 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 чорнослив 35грн/кг часник 50/кг гарбузові зернята -45грн/кг Добавлено через 1 час 2 минуты а також горіхи биті - метелик 180грн/кг мікс (четвертинки, кусочки ) 120грн/кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Немного юмора . Отходов от сухофруктов практически нет : всего лишь косточки и упаковочные кульки! А коробка окупирована нашей кошкой! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VitalikI Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Почем сейчас чернослив без косточки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Кошти вiдпрaвили сьогодні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 Почем сейчас чернослив без косточки? я такого не маю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marusya-Anna Опубліковано: 29 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 я тоже хочу чернослива, килограм 5. А как оплатить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 29 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2017 я тоже хочу чернослива, килограм 5. А как оплатить? написав в ПП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 30 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2017 Почем сейчас чернослив без косточки? Новобеличи рынок- с косточкой - 30-35 гр. без косточки,60-65 .Но ,может сушккa и жидкость для копчения... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 2 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2017 Отримaли. Дякуемо. У мaми , 86 років, тисk високий ,отколи їсть цей чорнослив, рідко ліки пьє ... A до цього нa ринку купилa ,то тaк ,,пaхнув ,, до тошноти , ,,жидкий дим ,, чи що -викинулa йогo. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2017 в моїх сливках жодного "рідкого диму" і дерева не бачили жодного оприскування - то я гарантую чорнослив сушили мої бабці з дідом, мої батьки..і тепер я :roll: і одна з сушень ще 1950р будівництва..інші "енергоблоки" то я вже мурував, з врахуванням попередньої сушки і з певними покращеннями п.с. залишилося 180кг 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 2 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2017 Тaк і беремо у Вaс , бо якісний продукт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 2 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2017 И от меня большое спасибо за чернослив и тыквенные семечки. Вкуснотища ! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lata Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Еще принимаете заказы? И я хочу : 3 кг чернослива, 1 кг тыквенных семечек и 1 кг орехов микс. Киев. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 6 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Новобеличи рынок- с косточкой - 30-35 гр. без косточки,60-65 .Но ,может сушккa и жидкость для копчения... Я купила на рынке чуть на пробу. Конечно, как повезёт, но в купленном, если не обсуждать вкус, то шкурка была такая жесткая....вобщем , выбросила. Костин чернослив я замачиваю и бабушка, почти беззубая, обрабатывает его на ура :D Сейчас созреваю на заказ...))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2017 Все є...замовлення приймаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шоколадка Опубліковано: 9 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2017 Добрый день. Мама брала Ваш вкуснейший чернослив) я тоже хочу) как заказать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lata Опубліковано: 11 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2017 Отримала. Дякую. Дуже смачно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2017 чергова посилка з горішками і чорносливом відправлена Нагадую, є: чорнослив - 35грн/кг горіхи метелик - 170грн/кг горіхи кусочки - 120грн/кг квасоля - 45грн/кг часник - 50грн/кг гарбузові зернята - 45грн/кг насіння укропу - 50грн/л Все своє...все домашнє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marusya-Anna Опубліковано: 17 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 еще 5 кг чернослива можно заказать? есть в наличии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 грудня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2017 так, є в наявності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 23 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2017 Получила я посылочку. Вкусную... Кроме чернослива, подарила себе ещё и орешки. Чистые, свежие, не оторваться. Вывод - мало заказала...;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manuni4 Опубліковано: 25 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2017 Добрый день. Хочу 5кг чернослива и 1кг семечек гарбузовых. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз