Nobel Опубліковано: 19 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 я нічого проти них не маю..і так і ця б/у..просто скриня в гарному стані не попадалась Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1student1 Опубліковано: 24 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2017 записався ще вересні і чекаю повідомлення в ПП( як було обіцяно). А тут вже повним ходом йде відправка . Нобель ще є чорнослив ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 24 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2017 записався ще вересні і чекаю повідомлення в ПП( як було обіцяно). А тут вже повним ходом йде відправка . Нобель ще є чорнослив ? звичайно э я Вам писав в ПП.. зараз ще раз напишу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 24 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2017 звичайно э я Вам писав в ПП.. зараз ще раз напишу Напишите и мне, вес уточню и отпишусь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 25 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 А как хранить " излишки"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2017 А как хранить " излишки"? зїсти і замовити ще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2017 Чергових 5 посилок відправлено.... ЗАмовляємо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 3 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 горіхи...але вони дорогі..бо на опт здаємо по 180-220грн за кг битих метеликів...[/size] Пересмотрела видео в ютубе, но так и не научилась разбивать орехи правильно. Костя, поделитесь секретами, как получить целеньких метеликів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 перед биттям занурюю горіхи в кипяток на 10-15хв, потім зливаю...1 душить (китаські такі лущілки для горіхів по 50-100грн), 2-3 перебирають запарювати стільки горіхів, скільки за вечір перебєте та і від самого горіха залежить. В мене 95% горіхів хороші бойкі, а от є 1 горіх, який врожайний але твердий, так той здаю цілим (по меншій ціні, ті, хто горіхами займається, той знає..куди подіти і "довбуни") 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 3 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 А я молоточком ... ))) Будет возможность , сфоткайте лущилку или ссылку на неё, пожалуйста. Я какие то покупала, так они ломались на первом десятке орехов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 orehovod.com.ua/product/konusnyi-orehokol-shchelkunchik-stal цей брав ще давно за 250грн, служить вже років 8 але є на господарстві ще і 3шт простих китайських...за 50грн, служать, тільки треба обережно і пружини поміняв на нормальні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 3 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 Спасибо, про молоток и дверь надо забыть :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARKUSH Опубліковано: 4 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2017 В мене 95% горіхів хороші бойкі Якого сорту? Поділиться будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2017 Якого сорту? Поділиться будь ласка. якби ж я знав...в нас на садибі ростуть горіхи ще з початку 20століття )...і я вже з дитинства, біля якого доброго горішка виросли молоді горіхи - пересаджував в потрібне місце от так і маємо, одні горіхи більші, інші менші, але всі тонкошкірі ну і звісно, де горішок см засіявся - то і росте швидко..а от як пересадиш((( довго, нудно, вимерзає і мінімальний приріст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARKUSH Опубліковано: 5 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2017 Вам треба поміркувати над реалізацією розсади... Як виноградарі, продають все - від чубуків до грон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 10 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2017 orehovod.com.ua/product/konusnyi-orehokol-shchelkunchik-stal цей брав ще давно за 250грн, служить вже років 8 Ап! Нашла я такую штучку у Тескомы. Колоть удобно, даже, я б сказала, эстетично :D Надеюсь , продержится долго, у меня запасы ограниченые. Запаривала кипятком, потом , правда, ещё высушивала ядра . Спасибо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 19 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2017 10 кг чорносливa хочу . Интaйм відпрaвите7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2017 10 кг чорносливa хочу . Интaйм відпрaвите7 Відправлю Координати надіслав в ПП Залишилось ще десь 300кг чорносливу. ТАк що замовляємо. Скоро свята 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 19 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2017 Немa ніяких бaнк -кaрточок ,які вaріaнти є7 Свій я Вaм пропонувaлa. Добавлено через 1 час 19 минут Пaкуйте 15 кг нa Интaйм .Зaвтрa нaдішлем оплaту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 21 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2017 Кошти нaдіcлaли сьогодні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 24 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2017 Отримaли. Смaкотa.Дякуємо . Требa було більше брaти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Габузино Опубліковано: 24 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2017 Пересмотрела видео в ютубе, но так и не научилась разбивать орехи правильно. Костя, поделитесь секретами, как получить целеньких метеликів. Орех растёт хитро - швы скорлупы и швы метелика - расположены перпендикулярно. Если острым концом молотка или зубилом будете бить перпендикулярно швам скорлупы - Вы попадаете на шов метелика. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 27 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2017 Замовляю 5 кіло чорнослива! Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malevnicha Опубліковано: 28 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 Ще хочемо 35 кг - у піст те, що требa. Є можливість ще7 То грошi скинемо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 28 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 Костя, отправьте и мне 5-6 кг. чернослива 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз