Natali1962 Опубліковано: 22 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 А абрикос ? Ещё инжир и финики? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 22 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 в електричній сушив для себе абрикоси і виноград...смачно, але марудно і довго )) а зїдаються швидко З цими цьогорічними грибами прийшлося купити ще одну морозильну камеру на 8 полиць )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 22 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2017 Чорнослив саме враз! Дякую! Правда, трохи об'ївся...))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 26 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 Дякую за чорнослив! Дуже смачно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 Погода сприяє...сушка продовжується Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Palia73 Опубліковано: 27 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 Закажу ещё 10 кг! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МарАнт2 Опубліковано: 27 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 Мені теж, будь ласка, 10 кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 28 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2017 Отримали чоронослив. Аромат на весь дім! Дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 29 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2017 Нобель, а у вас в этом году чернослив какой? покрупней? помельче? а то мне фаршировать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 30 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2017 З цими цьогорічними грибами прийшлося купити ще одну морозильну камеру на 8 полиць )) Константин, а какую камеру купили? поделитесь, пожалуйста) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tochiy Опубліковано: 30 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2017 Можна і мені 10 кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Helen_T Опубліковано: 3 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2017 А какая сейчас цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 14 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2017 Нобель, а у вас в этом году чернослив какой? покрупней? помельче? а то мне фаршировать... чуть крупніший..можу вибрати такий більш мякіший Добавлено через 44 секунды А какая сейчас цена? 35грн/кг так як і було Добавлено через 6 минут Такс, я вже в Тернополі...привіз повно чорносливу...зібрав масу горіхів, яблук...одним словом - активні 15 днів на своїх гектарах Мама залишилася ще досушувати (за що їй велике спасибі, оскільки мав вже опвертатися в Тернополіль на основне місце дислокації і роботу) Приймаю далі замовлення. Хто оплатив - тому відправлятиму з понеділка.. П.С. Був радий поспілкуватися по телефону з форумчанами...вдячний, що турбуєтесь, де пропав. І приємно вражений, що так багато Жінок полюбляють займатися городництвом/садівництвом і багато в чому обізнані. а також висловлюю подяку своїй Коханій Дружині за допомогу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 16 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2017 я вже в Тернополі Костя, это очень хорошо. Но Вы не ответили, какой морозилкой обзавелись. Все еще жду);) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2017 Но Вы не ответили, какой морозилкой обзавелись. Все еще жду) завтра сфоткаю і виставлю, бо щось не запамятав точну назву.. Брав б/у з-за кордону (в нас їх цілими бусами таскають)...на 8 полиць, 290л, 2-х дверна..тобто верх і них окремо відкриваються, щоб при доступі до певної полиці не провітрювати всю морозилку Добавлено через 1 минуту Ще є до продажу: Часник - 50грн/кг, гарбузові диньки - 50грн/кг, настіння укропу - 40грн/л, горіхи...але вони дорогі..бо на опт здаємо по 180-220грн за кг битих метеликів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 16 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2017 Наступна партія чорносливу відправлена 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2017 На рахунок морозилки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 Я свою морозилку давно покупала, лет пять наверное, похожа на вашу по размеру. И очень сожалею что не купила тогда морозильный ларь на литров 450 кажется. Самый большой тогда в магазине был! Место то есть где ставить! А этой камеры нам с мужем хватает только заморозить фрукты! Он любитель компот пить! А был бы ларь!!!! Туда и овощи вошли бы! А сейчас этот ларь по цене золотой! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 В мене 3 таких морозилки + по 4 шухляди в кожному холодильнику...тому поки вистачає )) хоча ))) якщо заполю поросятко...то ...фрукти/гриби і риба то будуть ще до весни по чуть-чуть розподілятись А ларь - діло спірне. А++ зараз по ціні золота, а брати допотопну з споживанням 1000кВт в рік...((( ну і не в кожній ларі можна завантажувати від самого дна...а лише на підвісних кошиках, тому реальний обєм з корисним товаром буде меншим. зараз буду басейн спускати, там ще десь 3 відра риби плаває...теж морозити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 В мене 3 таких морозилки + по 4 шухляди в кожному холодильнику...тому поки вистачає )) хоча ))) якщо заполю поросятко...то ...фрукти/гриби і риба то будуть ще до весни по чуть-чуть розподілятись А ларь - діло спірне. А++ зараз по ціні золота, а брати допотопну з споживанням 1000кВт в рік...((( ну і не в кожній ларі можна завантажувати від самого дна...а лише на підвісних кошиках, тому реальний обєм з корисним товаром буде меншим. зараз буду басейн спускати, там ще десь 3 відра риби плаває...теж морозити Три морозилки и, судя по сообщению, несколько холодильников... И это все для двух человек? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 И это все для двух человек? я з дружиною + батьки + бабця...+ щось морозимо для сватів, щось вони для нас (в них теж 2 морозилки + холодильники) просто я боюсь консервацій з риби, грибів і мяса...консервоване визнаю лише варення, вишні, соки і трохи компотів (на випадок не планованих гостей..що б було на стіл)..все решта заморожуємо і потім споживаємо 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 В мене 3 таких морозилки + по 4 шухляди в кожному холодильнику...тому поки вистачає )) хоча ))) якщо заполю поросятко...то ...фрукти/гриби і риба то будуть ще до весни по чуть-чуть розподілятись А ларь - діло спірне. А++ зараз по ціні золота, а брати допотопну з споживанням 1000кВт в рік...((( ну і не в кожній ларі можна завантажувати від самого дна...а лише на підвісних кошиках, тому реальний обєм з корисним товаром буде меншим. зараз буду басейн спускати, там ще десь 3 відра риби плаває...теж морозити Морозильних камер повно.Зверніться в гуртівню морозивом.За сотню доларів можна придбати.У них там списаних валом буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 У них там списаних валом буває. Пробачте, навіщо списані Нобелю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
meroro Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Наступна партія чорносливу відправлена Моя коробка справа-верхня.Уже в Франківській обл. Уже не 10 кг.а добре якщо 7-8.Дуже сподобалися і на смак і на запах. Велике дякую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 Пробачте, навіщо списані Нобелю? Ціна низька,стан робочий.Що не влаштовує? Та він і придбав такі,лише іншої конструкції.Не нові же купував?)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз